سامانه های اجتماعی

سامانه سانکا sanka.agrieng.org + ورود به سایت نظام مهندسی کشاورزی

امروزه خدمت رسانی غیر حضوری مختص به یک سازمان یا اداره و وزارتخانه ای خاص و مشخص نیست بلکه در حال حاضر تمامی سازمان ها، ارگان ها، ادارات، وزارتخانه ها و حتی مراکز خصوصی با حوزه های فعالیت مختلف، بسیاری از خدمات خود را تا حد امکان به صورت غیر حضوری در اختیار مردم قرار می دهند. سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور نیز از این مورد مستثنی نشده و بسیاری از خدمات حوزه فعالیت خود را به صورت غیر حضوری و از طریق سامانه سانکا در اختیار افرادی که به طور تخصصی در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی فعالیت می کنند یا به نحوی در ارتباط با این حوزه هستند قرار می دهد.

سامانه سانکا یا همان سامانه خدمات الکترونیک سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور خدمات متنوع و گسترده ای را در اختیار کاربران و مخاطبان خود قرار می دهد ولی 4 خدمت اصلی این سازمان را شامل شده که در همین مقاله آن ها را به صورت مجزا توضیح خواهیم داد.

به دلیل گسترده بودن خدمات و بخش های سایت سانکا ما قصد داریم در این مقاله به بررسی جوانب مختلف این سامانه بپردازیم، پس با ما در ادامه مطلب همراه باشید.

معرفی سامانه سانکا نظام مهندسی

معرفی سامانه سانکا

بدون شک اگر سازمان، ارگان و یا اداره ای در کشور نسبت به گسترش خدمات غیر حضوری حوزه فعالیت خود اقدام نکند رضایت مخاطبان و مراجعه کنندگان آن ها کاهش می یابد، ازدحام جمعیت در مراکز و دفاتر مربوطه افزایش یافته و موجب کند شدن روند انجام امورات و در نتیحه اتلاف وقت خواهد شد و همچنین در شرایط شیوع ویروس کرونا سلامت مردم بیشتر در معرض خطر قرار می گیرد.

برای اطلاع از نحوه ورود به سامانه بازارگاه جهاد کشاورزی بر روی لینک کلیک کنید.

بنا به دلایل گفته شده تمامی ادارات، ارگان ها، سازمان ها و وزارتخانه های کشور تا حد امکان بسیاری از خدمات خود را از طریق سامانه های آنلاین در اختیار مردم قرار می دهند.

یکی از سازمان هایی که در حال حاضر سامانه ای کارآمد و گسترده را طراحی و راه اندازی کرده، سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور است که با فعال سازی سامانه سانکا خدمات متنوع و گسترده ای را در اختیار اعضاء تخصصی حوزه کشاورزی و منابع طبیعی و همچنین افرادی که به نحوی با این حوزه در ارتباط هستند قرار می دهد.

لازم به ذکر است دسترسی به برخی از بخش های سامانه سانکا نیازی به ثبت نام در سامانه ندارند ولی برخی دیگر مانند شرکت در دوره های آموزشی و دریافت گواهینامه های تخصصی نیازمند ایجاد حساب کاربری در سایت سانکا هستند.

همانطور که گفتیم در سامانه مذکور خدمات مختلف و گسترده ای قابل دسترس هستند ولی 4 خدمت که شامل موارد آموزش، عضویت و رتبه بندی و ارجاع کار، صدور مجوزها می شوند جزء خدمات اصلی سامانه سانکا می باشند.

برای اطلاع از خدمات سامانه سیتا جهاد کشاورزی بر روی لینک کلیک کنید.

لازم به ذکر است از جمله دیگر مواردی که از طریق این سامانه در اختیار کاربران قرار گرفته اند می توان به سامانه “تی وی رویش” و “اتوماسیون اداری” اشاره کرد.

بنابراین چنانچه حوزه فعالیت شما نیز مربوط به کشاورزی و منابع طبیعی است و یا یکی از اعضاء تخصصی سامانه مذکور و سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی هستید، بهتر است با بخش ها و امکانات سایت سانکا بیشتر آشنا شوید.

ورود به سامانه سانکا نظام مهندسی

بخش های سامانه سانکا

با توجه به گسترش بسترهای الکترونیکی و آنلاین در کشور، سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی اقدام به راه اندازی سامانه های مختلفی کرده که یکی از سامانه های کاربردی و گسترده آن سامانه سانکا می باشد.

از طریق سامانه مذکور بسیاری از خدمات مربوط به این سازمان در اختیار متقاضیان و همچنین افرادی قرار می گیرد که عضو تخصصی این سازمان هستند. دسترسی به برخی از بخش ها و امکانات سانکا در صورتی فراهم می باشد که افراد در این سامانه ثبت نام کرده و حساب کاربری داشته باشند مانند دوره های آموزشی و دریافت گواهینامه های تخصصی، ولی برخی دیگر بدون نیاز به ثبت نام نیز در اختیار مردم قرار می گیرند.

برای اطلاع از امکانات سامانه پاکنا بر روی لینک کلیک کنید.

همانطور که گفتیم 4 خدمت اصلی سامانه سانکا شامل موارد آموزش، عضویت و رتبه بندی و ارجاع کار، صدور مجوزها می شوند، ولی خدمات مختلف دیگری نیز در سامانه سانکا قرار داده شده که در ادامه مطلب به آن ها اشاره می کنیم:

  • اتوماسیون اداری
  • سامانه تی وی رویش
  • سامانه استعلام تخلفات سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی
  • ثبت درخواست رسیدگی به شکایات
  • استعلام اعتبار عضویت و پروانه اشتغال
  • بانک اطلاعات عوامل فنی و استعلام گواهی رتبه بندی
  • لیست کارشناسان ماده 32
  • فرآیند طرح تولید و اشتغال مردم بنیان
  • استعلام کارشناسان ماده 32
  • استعلام محل فعالیت حرفه ای
  • ثبت و رهگیری درخواست انجام کار
  • انتخاب مسئول فنی تولید
  • ثبت و رهگیری درخواست صدور پروانه فعالیت مراکز فنی و تخصصی غیر دولتی
  • ثبت و رهگیری درخواست مرکز مهارت آموزی و توان افزایی
  • ثبت و رهگیری درخواست شهرک های کشاورزی
  • ثبت و رهگیری درخواست مجوز زنجیره

برای اطلاع از بخش های سامانه خرید آرد بر روی لینک کلیک کنید.

بنابراین با توجه به موارد گفته شده چنانچه قصد ورود به سامانه سانکا نظام مهندسی کشاورزی را دارید دو راه پیش روی شما می باشد که در ادامه مطلب هر روش را به صورت مجزا توضیح خواهیم داد:

روش مستقیم

  • با استفاده از درج و جستجو نشانی اینترنتی sanka.agrieng.org در مرورگر مطابق با تصویر زیر به صورت مستقیم وارد صفحه اصلی سامانه می شوید.
ورود به سامانه سانکا
  • چنانچه قبلا در سامانه حساب کاربری ایجاد کرده اید، حال باید به بخش ورود به سامانه در سمت راست صفحه مراجعه کنید، نام کاربری، رمز عبور و عبارت امنیتی مشاهده شده را در قسمت های مربوطه درج کرده و بر روی گزینه “ورود” کلیک نمایید.
وارد شدن به سامانه سانکا

روش غیر مستقیم

  • با استفاده از نشانی اینترنتی agrieng.org ابتدا وارد صفحه اصلی سایت سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی شده و مطابق با تصویر زیر از سمت چپ بر روی درگاه ورود به “سانکا” کلیک نمایید.
سایت نظام مهندسی کشاورزی
  • همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید دسترسی به 4 خدمت اصلی سامانه و همچنین بخش های “تی وی رویش” و “اتوماسیون اداری” نیز در این صفحه فراهم می باشد.
خدمات سامانه نظام مهندسی کشاورزی

ثبت نام در سامانه سانکا

سامانه سانکا متعلق به سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور است که خدمات گسترده ای را در اختیار کاربران و اعضاء تخصصی سامانه، همچنین افرادی که به نحوی با حوزه کشاورزی و منابع طبیعی در ارتباط هستند قرار می دهد.

در سامانه مذکور برخی از خدمات مانند شرکت در دوره های آموزشی و دریافت گواهینامه های تخصصی در اختیار کسانی قرار می گیرد که در سامانه سانکا ثبت نام کرده و حساب کاربری دارند ولی برخی دیگر از خدمات نیازی به ثبت نام نداشته و در اختیار عموم مردم قرار می گیرند.

برای اطلاع از نحوه ثبت نام در سامانه بیمه بیکاری بر روی لینک کلیک کنید.

به همین علت ما در ادامه مطلب به بررسی مراحل ثبت نام در سامانه سانکا می پردازیم. ابتدا باید از طریق نشانی اینترنتی sanka.agrieng.org وارد صفحه اصلی سامانه شده و مطابق با تصویر زیر بر روی گزینه “ثبت نام” کلیک نمایید.

ثبت نام در سامانه سانکا
  • حال در مرحله جدید ابتدا باید نوع شخص یعنی حقیقی، حقوقی، کارشناس غیر عضو و… را مشخص کرده، اطلاعات خواسته شده را در قسمت های مربوطه درج نمایید و در نهایت گزینه “ثبت نام” را از انتهای صفحه انتخاب کنید.
ایجاد حساب کاربری در سامانه سانکا

امکانات ارائه در سامانه سانکا نظام مهندسی کشاورزی

همانطور که گفتیم سایت سانکا نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور در راستای گسترش خدمات غیر حضوری، رفاه حال متقاضیان، کاهش ازدحام و اتلاف وقت در مراکز مربوطه راه اندازی شده است. سامانه مذکور خدمات گسترده ای را در اختیار کاربران و مخاطبان خود قرار می دهد که برخی از آن ها در صورتی قابل دسترس هستند که افراد متقاضی در سامانه سانکا ثبت نام کرده و حساب کاربری داشته باشند.

برای اطلاع از امکانات سامانه جامع روابط کار بر روی لینک کلیک کنید.

  • همچنین 4 خدمت مهم در کنار تمامی امکانات این سامانه در اختیار مخاطبان قرار گرفته است که در ادامه مطلب هر کدام از این موارد را به صورت مجزا توضیح خواهیم داد:
امکانات سامانه سانکا

آموزش

با وارد شدن به بخش آموزش که نیازمند ثبت نام و ایجاد حساب کاربری است می توانید از خدماتی که در کادر بالایی صفحه قرار گرفته اند مانند استعلام کارت مهارت، دوره های آموزش در حال برگذاری و محتواهای آموزشی استفاده کنید، همچنین در این صفحه درگاه ثبت نام نیز قرار داده شده است.

بخش آموزش سامانه سانکا

عضویت و رتبه بندی و ارجاع کار

با کلیک بر روی نام این بخش وارد درگاه ورود به سامانه خواهید شد که باید مطابق با تصویر زیر نام کاربری، رمز عبور و کد امنیتی مشاهده شده را در قسمت های مربوطه درج کرده و بر روی گزینه “ورود” کلیک نمایید یا اینکه گزینه “ثبت نام” را انتخاب کرده و حساب کاربری برای خود ایجاد کنید.

ورود به بخش عضویت و رتبه بندی و ارجاع کار
  • از جمله خدمات این بخش می توان به استعلام اعتبار عضویت و پروانه اشتغال نظام مهندسی، استعلام کارشناسان ماده 32، استعلام محل فعالیت حرفه ای، تشخیص صلاحیت و رتبه، درخواست شهرک های کشاورزی و… اشاره کرد.

صدور مجوزها

بخش صدور مجوزها همان سامانه سماک یا سامانه مجوزهای الکترونیکی کشاورزی است که باید برای ورود به این بخش حساب کاربری ایجاد کنید. بنابراین مطابق با تصویر زیر چنانچه حساب کاربری دارید گزینه “ورود به سامانه” و در غیر این صورت گزینه “ثبت نام” را انتخاب کنید.

بخش صدور مجوزها

استعلامات منابع طبیعی

برای ورود به این بخش باید مطابق با تصویر زیر نام کاربری، رمز عبور و کد امنیتی مشاهده شده در تصویر را در قسمت های مربوطه درج کرده و بر روی گزینه “ورود” کلیک نمایید. در این بخش امکان استعلام مربوط به منابع طبیعی فراهم شده است.

بخش استعلامات منابع طبیعی

چگونه می توان به سامانه سانکا نظام مهندسی کشاورزی وارد شد؟

برای ورود به سایت سانکا باید از نشانی اینترنتی sanka.agrieng.org استفاده کنید و مطابق با مراحل گفته شده در همین مقاله پیش بروید.

آیا برای شرکت در دوره های آموزشی سایت سانکا باید حساب کاربری داشته باشیم؟

بله، برای شرکت در دوره های آموزشی و دریافت گواهینامه های تخصصی باید در سایت سانکا حساب کاربری ایجاد کنید.

آیا ورود به تمام بخش های سایت سانکا نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی نیازمند ثبت نام در سامانه هستند؟

خیر، ورود به برخی از بخش های این سامانه به ثبت نام و حساب کاربری نیازی ندارند.

آیا کسانی که مدرک کارشناسی منابع طبیعی دارند می توانند در سایت سانکا ثبت نام کنند؟

بله، امکان ثبت نام برای این افراد فراهم است.

5/5 - (2 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *