سامانه های تحصیلی

سامانه پژوهشیار دانشگاه آزاد ris.iau.ac.ir + ورود و ثبت نام در سایت

دانشگاه آزاد در سال های اخیر سامانه ای به نام سامانه پژوهشیار دانشگاه آزاد را راه اندازی کرده است که این سامانه با هدف سرعت بخشیدن به طرح های پژوهشی دانشجویان و اساتید طراحی شده است. با راه اندازی این سایت کلیه مراحل طرح ها به صورت آنلاین و غیر حضوری انجام می گیرند و دانشجویان و اساتید برای انجام مراحل مختلف پژوهش های خود نیازی به مراجعه حضوری به دانشگاه ندارند. بلکه در کمترین زمان ممکن با ورود به سامانه پژوهشیار می توانند اقدامات لازم را انجام دهند.

با توجه به اهمیت این سامانه در ثبت کلیه مراحل طرح های پژوهشی دانشجویان و سوابق علمی پژوهشی اساتید محترم در این مقاله قصد داریم در مورد آن و نحوه ثبت نام در سامانه مذکور صحبت کنیم.

سامانه پژوهشیار چیست؟

سامانه پژوهشیار در واقع سامانه مدیریت امور پژوهشی دانشگاه آزاد است که برای ارائه خدمات غیر حضوری در راستای طرح های پژوهشی ایجاد شده است. با وجود این سایت، روند ارائه طرح ها با سرعت بیشتری انجام می شود و ارائه دهندگان طرح های پژوهشی زمان کمتری را برای معرفی بخش های مختلف طرح خود، صرف می کنند.

سامانه پژوهشیار از دو زیرمجموعه تشکیل شده است. اولین زیرسامانه آن، سامانه طرح های پژوهشی است. این بخش مختص افرادی است که طرح های پژوهشی ارائه می دهند و کلیه مراحل آن به صورت غیر حضوری در این سایت انجام می گیرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سامانه دان دانشگاه آزاد کلیک کنید.

دومین زیرسامانه، سامانه فعالیت های پژوهشی هیئت علمی است. لذا کلیه هیئت علمی دانشگاه آزاد با مراجعه به این بخش می توانند تمامی فعالیت های پژوهشی خود را به صورت یکپارچه ثبت کنند. در زیرسامانه فعالیت های پژوهشی هیئت علمی، امکان ثبت تمامی کتاب ها، مقاله ها، اختراعات و غیره اساتید وجود دارد.

ورود به سامانه پژوهشیار دانشگاه آزاد ris.iau.ac.ir

سامانه پژوهشیار وب‌سایتی است که توسط دانشگاه آزاد راه اندازی شده است و تمامی دانشجویان می توانند از امکانات این سامانه استفاده کنند. همچنین دانشجویان عزیز برای استفاده از خدمات و سایر امکانات این سامانه، باید وارد آن شوند.

جهت آشنایی با نحوه ورود در سامانه پادا، ثبت نام مدارس شاهد و نقل و انتقال دانش آموزان در این سایت، بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.

تنها دانشجویانی می توانند وارد سامانه پژوهشیار دانشگاه آزاد شوند که در آن یک حساب کاربری فعال داشته باشند. آن‌هایی که حساب کاربری فعال دارند یک نام کاربری و رمز عبور خواهند داشت که به کمک آنها می توانند وارد سامانه مذکور شوند. حال در صورتی که دانشجویان قصد ورود به سامانه ris.iau.ac.ir را داشته باشند می توانند طبق روش زیر اقدام کنند:

  • سامانه پژوهشیار را به نشانی اینترنتی ris.iau.ac.ir در مرورگر خود جستجو کنید.
ورود به سامانه پژوهشیار دانشگاه آزاد
  • جهت ورود روی گزینه «ورود به سامانه» کلیک نمایید.
آموزش تصویری ورود به سامانه پژوهشیار دانشگاه آزاد
  • در حال حاضر برای ورود به سامانه پژوهشیار، دو راه وجود دارد که یکی از راه ها امکان ورود به سایت پژوهشیار به کمک کد ملی و رمز عبور است و راه دیگری نیز ایمیل و رمز عبور می باشد. در هر دو روش بالا به رمز عبور اختصاصی نیاز دارید.

برای استعلام و پیگیری مدرک تحصیلی خود روی سامانه استعلام مدرک تحصیلی کلیک کنید.

مراحل ورود به سامانه ris.iau.ac.ir
  • بعد از انتخاب روش ورود خود به سایت و درج اطلاعات خواسته شده در کادرهای مشخص شده روی گزینه ورود به سامانه کلیک کنید.
شرح ورود به سامانه ris.iau.ac.ir

نحوه ثبت نام در سامانه پژوهشیار

همانگونه که در بالا اشاره کردیم کاربرانی که قصد ورود به سامانه پژوهشیار دانشگاه آزاد را دارند باید یک حساب کاربری فعال داشته باشند. به طوری که برای داشتن یک حساب کاربری فعال در سایت پژوهشیار باید در این سایت ثبت نام کنند. برای ثبت نام در این سامانه کافی است پس از ورود به سایت، گزینه ثبت نام را بزنند و با درج اطلاعات فردی و تحصیلی خواسته شده در این سایت ثبت نام کنند. در ادامه راهنمای تصویری ثبت نام در سامانه مذکور را برای شما بیان می کنیم:

  • وارد سایت پژوهشیار شده و در کادر مشخص شده روی گزینه “ثبت نام” کلیک کنید.
نحوه ثبت نام در سامانه پژوهشیار
  • حالا اطلاعات خواسته شده را با دقت درج کرده و روی گزینه «ثبت نام» کلیک کنید.
درج اطلاعات در سامانه پژوهشیار

همانگونه که دیدید نحوه ثبت نام در سایت پژوهشیار دانشگاه آزاد بسیار آسان است و شما تنها با چند حرکت ساده می توانید آن را انجام دهید. حال اگر به هنگام اجرای هر کدام از مراحل بالا سیستم شما خطایی را نشان داد می توانید جهت برطرف کردن آن با کارشناسان سامانه رسمی صحبت کنید.

دانشجویان فارغ التحصیل شده برای انجام امور کارورزی خود روی سامانه کارورزی کلیک کنند.

سایر امکانات سامانه پژوهشیار دانشگاه آزاد ris.iau.ac.ir

با توجه به اینکه این سامانه در راستای ارائه امور مربوط به طرح های پژوهشی طراحی شده و به صورت جامع آنها را مدیریت می کند، امکانات زیادی را در این راستا برای کاربران خود ارائه می دهد. به طوری که در زیر به چند مورد آنها اشاره می کنیم:

  • ارسال و دریافت پروپوزال طرح های پژوهشی
  • اجرای فرآیندهای مربوط به داوری و کارشناسی به صورت غیر حضوری
  • فراهم کردن مراحل عقد قرارداد به صورت غیر حضوری
  • ثبت جامع کلیه سوابق علمی و پژوهشی هیئت علمی دانشگاه آزاد

موارد فوق تنها چند مورد از امکانات سایت ris.iau.ac.ir می باشند. لذا شما بعد از ورود به این سامانه امکانات دیگری را خواهید یافت که برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد خدمات و سایر امکانات سامانه پژوهشیار دانشگاه آزاد می توانید با کارشناسان سامانه رسمی صحبت کنید. هم چنین آنها آماده پاسخگویی به سوالات و ابهامات شما پیرامون سامانه مذکور هستند تا به صورت کاملا واضح و شفاف برای شما توضیح دهند.

سوالات متداول

هدف از ایجاد سامانه پژوهشیار دانشگاه آزاد چیست؟

همانگونه که بیان شد سامانه پژوهشیار دانشگاه آزاد با هدف ثبت یکپارچه کلیه مراحل پژوهشی دانشجویان و اساتید ایجاد شده است. به طوری که آنها می توانند کلیه مراحل طرح های پژوهشی خود را در این سامانه به صورت آنلاین انجام دهند.

آدرس اینترنتی سایت پژوهشیار کدام است؟

کلیه دانشجویان و اساتید می توانند جهت ورود به سامانه پژوهشیار دانشگاه آزاد به لینک اینترنتی ris.iau.ac.ir مراجعه کنند.

سامانه پژوهشیار دانشگاه آزاد چه امکاناتی را ارائه می دهد؟

این سامانه در راستای پیشبرد اهداف پژوهشی دانشگاه آزاد ایجاد شده است و در آن کلیه امکانات لازم برای 0 تا 100 طرح های پژوهشی ارائه می شود که در بالا به چند مورد آنها ذکر کردیم. اما اگر شما نیاز به توضیحات بیشتری داشته باشید می توانید با کارشناسان رسمی صحبت کنید.

5/5 - (2 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *