سامانه های تحصیلی

سامانه پاس pas.medu.ir | سایت پرونده سلامت دانش آموزان

سامانه پاس در واقع همان سامانه پرونده الکترونیکی سلامت دانش آموزان است که توسط وزارت آموزش و پرورش کشور راه‌ اندازی شده است. این سامانه به آدرس الکترونیکی pas.medu.ir در اختیار تمام کاربران قرار دارد. با توجه به این که امروزه اکثر کارها از طریق اینترنت و به صورت آنلاین انجام می‌گیرد لذا سازمان‌های بزرگ کشور نیز درصدد توسعه زیرساخت‌های خود در این زمینه هستند.

به طوری که وزارت آموزش و پرورش کشور نیز در این زمینه سایت‌های زیادی را راه‌اندازی کرده است. شاید بتوان بزرگترین محرک ایجاد چنین سامانه‌هایی را شیوع ویروس کرونا دانست که دانش آموزان در آن نمی‌توانستند به مدرسه بروند. لذا اکثر امور آموزشی و درسی آن‌ها به کمک سایت‌های آنلاین وزارت آموزش و پرورش کشور انجام می‌گیرد.

به هر حال pas.medu.ir توسط آموزش و پرورش برای بررسی سلامت دانش آموزان ایجاد شده است و ثبت نام دانش آموزان در این سایت کمک زیادی به حوزه سلامت مدارس می‌کند. بنابراین شما برای این که بتوانید از خدمات و سایر امکانات سامانه پاس استفاده کنید باید در آن عضو شوید. حال برای آشنایی بیشتر در مورد راهنمای ورود به این سامانه می‌توانید این مقاله را دنبال کنید.

معرفی سامانه پاس pas.medu.ir

معرفی سامانه پاس

همانگونه که بیان کردیم وزارت آموزش و پرورش سامانه pas.medu.ir را برای بررسی وضعیت سلامت دانش آموزان ایجاد کرده است. به طوری که آن‌ها با ثبت نام در این سامانه می‌توانند وضعیت کنونی خود را ثبت کنند تا از گسترش بیماری‌ها به سایر همکلاسی‌ها جلوگیری کنند. در حال حاضر سایت پرونده الکترونیکی سلامت دانش آموزان به طور کامل راه‌اندازی نشده است.

لذا اطلاعات زیادی در مورد بخش‌های مختلف آن در دسترس نیست اما با توجه به داده‌هایی که تاکنون از این سامانه منتشر شده است. به معرفی pas.medu.ir بسنده خواهیم کرد. طبق آخرین آمار به دست آمده سامانه پاس 5 فاز مختلف دارد که همه این فازها مسئولیت یکسانی دارند و وظیفه آن‌ها افزایش سطح سلامت دانش آموزان و جلوگیری از شیوع بیماری است.

هر کدام از این فازها در بخش‌های متفاوتی سلامت دانش آموزان را بررسی می‌کنند تا نتیجه کلی را از آن‌ها بگیرند. با توجه به این که در حال حاضر سامانه پاس به آدرس pas.medu.ir به صورت کامل راه‌اندازی نشده است. لذا ممکن است افراد زیادی با نحوه ورود به سامانه پاس آشنایی نداشته باشند. به همین دلیل در این مقاله از سایت رسمی ضمن معرفی سامانه پاس به راهنمای ورود آن اشاره خواهیم کرد.

برای آشنایی بیشتر با سایت همگام روی لینک کلیک کنید.

راهنمای ورود به سامانه پاس pas.medu.ir

ورود به سامانه پاس

همان‌طور که بیان کردیم سامانه پرونده الکترونیکی سلامت دانش آموزان یکی از سامانه‌های جدیدی است که برای افزایش توان وزارت آموزش و پرورش کشور برای حفظ سلامت دانش آموزان و جلوگیری از بیماری‌های آن‌ها ایجاد شده است. لذا کلیه دانش آموزان و اولیا آن‌ها باید با نحوه ورود به سامانه پاس آشنایی داشته باشند تا با آگاهی کامل از این سایت استفاده کنند. لذا در این بخش قصد داریم نحوه ورود به این سامانه را بیان کنیم تا شما به هنگام ورود به سامانه pas.medu.ir دچار مشکل نشوید.

 نحوه ورود به این سامانه پیچیده نیست. بلکه شما با طی کردن چند مرحله ساده می‌توانید وارد این سایت شوید و از خدمات و سایر امکانات سامانه pas.medu.ir استفاده کنید. حال راهنمای ورود به سامانه پاس را در زیر به صورت تصویری بیان می‌کنیم:

  • آدرس اینترنتی pas.medu.ir را در مرورگر خود جستجو کنید. شما می‌توانید این کار را روی گوشی، کامپیوتر یا لپ تاپ خود انجام دهید. زیرا هیچ گونه محدودیتی برای ورود به سامانه پاس از طریق گوشی، کامپیوتر یا لپ تاپ وجود ندارد.
  • بعد از بالا آمدن نتایج جستجو خود روی اولین گزینه با همین نام ضربه بزنید.
  • حالا شما به صفحه اصلی سامانه pas.medu.ir هدایت خواهید شد.

با طی کردن مراحل بالا می‌توانید به راحتی وارد سامانه مذکور شوید. اما نحوه ثبت نام در آن هنوز تا زمانی که سامانه پاس به صورت کامل راه‌اندازی نشود، وجود ندارد. بنابراین آن‌ها باید برای دریافت اطلاعات دقیق در مورد نحوه ورود به سامانه پاس منتظر راه‌اندازی کامل آن باشند که برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص می‌توانند با کارشناسان سامانه رسمی در ارتباط باشند.

راهنمای استفاده از سامانه پاس pas.medu.ir

راهنمای استفاده از سامانه pas.medu.ir

سامانه پاس، سامانه‌ای است که برای ایجاد پرونده الکترونیکی سلامت دانش آموزان در همه پایه‌های تحصیلی ایجاد شده است. به طوری که هدف اصلی آن حفظ سلامت دانش آموزان در برابر بیماری‌هایی مانند کرونا یا کنترل آن‌ها است. هر چند که در حال حاضر آن‌ها با مراجعه به سامانه پادا می‌توانند در آزمون ارزیابی توان حرکتی دانش آموزان به صورت رایگان شرکت کنند اما سامانه پاس با اهداف جامع‌تر و بیشتری در این راستا ایجاد شده است.

سامانه مذکور بعد از فرآیند بازگشایی مدارس راه اندازی شده است و به صورت کامل در اختیار کاربران قرار دارد. لذا نحوه استفاده و ثبت نام در سامانه پرونده الکترونیکی سلامت دانش آموزان در دسترس نیست. به همین دلیل دانش آموزان نمی‌توانند از خدمات و سایر امکانات سامانه پاس pas.medu.ir استفاده کنند.

در حال حاضر مربیان، دانش آموزان و اولیا آن‌ها با سوالات زیادی در مورد تاریخ دسترسی به سامانه pas.medu.ir مواجه می‌شوند و می‌خواهند بدانند که تاریخ دقیق راه‌اندازی کامل سامانه پرونده الکترونیکی سلامت دانش آموزان کی است. هم‌چنین آن‌ها می‌خواهند بدانند که چه افرادی می‌توانند به این سامانه دسترسی داشته باشند. در این خصوص باید گفت که هنوز اطلاعات دقیقی در این زمینه توسط آموزش و پرورش وجود ندارد. لذا آن‌ها باید منتظر راه‌اندازی کامل این سایت باشند.

برای دریافت اطلاعات در مورد نحوه ورود به سامانه سوابق تحصیلی کلیک کنید.

خدمات و امکانات سامانه پاس pas.medu.ir

امکانات سامانه پاس

سامانه پاس به طور کامل راه‌اندازی و منتشر نشده است. به همین دلیل نمی‌توان در مورد خدمات و امکانات آن صحبت کرد. اما طبق اطلاعات به دست آمده از سخنگوی وزارت آموزش و پرورش این سایت از 5 فاز مختلف تشکیل شده است که همه آن‌ها در راستای افزایش سطح سلامتی دانش آموزان در بخش‌های مختلف ایجاد شده‌اند.

در واقع همه آن‌ها تلاش می‌کنند تا دانش آموزان از نظر سلامت جسمی و روحی در امان باشند و خطر ابتلا به بیماری‌های مختلف در آن‌ها وجود نداشته باشد. مهم‌ترین وظیفه سامانه پرونده الکترونیکی سلامت دانش آموزان این است که آن‌ها را در برابر اپیدمی کرونا در امان نگه دارد و سایر جنبه‌های سلامتی دانش آموزان را در نظر بگیرد. خوب است بدانید که امکان استفاده از این سامانه برای دانش آموزان بعد از اتمام ویروس کرونا نیز امکان‌پذیر خواهد بود و محدوده فعالیت سایت تنها به دوران کرونا محدود نخواهد شد.

همان‌طور که بیان کردیم در حال حاضر اطلاعات دقیقی در مورد خدمات و سایر امکانات سامانه pas.medu.ir در اختیار کاربران وجود ندارد. اما شما می‌توانید به تعریف‌های کلی 5 فاز مختلف آن برسید تا جزییات بیشتری را از این سامانه بدانید. حال در زیر به 5 فاز مختلف سامانه پاس اشاره خواهیم کرد:

  • فاز صفر: در این فاز نقش دانش آموزان، معلمان و غیره در سامانه تعریف می‌شود و دسترسی آن‌ها در سامانه مشخص می‌شود. هم‌چنین باید در این فاز فرم اولیه کرونا یا همان کوئید 19 و فرم گزارشات آن‌ها باید طراحی شوند.
  • فاز اول: در این مرحله کلیه نقش‌های تعریف شده در فاز صفر آسیب‌شناسی می‌شوند و RFP سامانه پرونده الکترونیک سلامت نیز برای آن‌ها طراحی می‌شود.
  • فاز دوم: در این فاز دانش‌آموزانی که به بیماری‌های دیگری به غیر از کرونا مبتلا هستند، سرشماری می‌شوند.
  • فاز سوم: فاز سوم، فاز هوشمند سازی فرآیندها در ارتباط دیگر سازمان‌ها شامل وزارت بهداشت، ثبت احوال، سازمان جغرافیایی با تعیین وب‌سرویس‌ها است.
  • فاز چهارم: پس از گذراندن کلیه فازهای مذکور، سامانه پاس یا همان سامانه پرونده الکترونیکی سلامت دانش آموزان به طور کامل راه‌اندازی خواهد شد. 

حال اگر شما نیاز به توضیحات بیشتری در مورد فازها و خدمات و سایر امکانات سامانه pas.medu.ir دارید می‌توانید با کارشناسان سامانه رسمی صحبت کنید.

خلاصه مطلب

 سامانه پاس، یکی از سامانه‌های جدید وزارت آموزش و پرورش برای افزایش سطح سلامتی دانش آموزان در برابر بیماری کرونا است. به طوری که این سامانه همواره تلاش می‌کند تا دانش آموزان و مربیان را بعد از برگزاری کلاس‌ها در مدارس در برابر بیماری کوئید 19 و غیره ایمن نگه دارد. هر چند که سامانه پاس به صورت کامل راه‌اندازی نشده است. اما 5 فاز مختلف آن توسط سخنگوی وزارت آموزش و پرورش کشور مشخص شده است که در ادامه مقاله به آن‌ها بسنده کردیم.

هم‌چنین نحوه ورود به سامانه pas.medu.ir را برای کاربران مشخص کردیم. ولی در حال حاضر اطلاعات دیگری در مورد نحوه ثبت نام، خدمات و سایر امکانات سامانه pas.medu.ir وجود ندارد. لذا نمی‌توان به طور دقیق در این خصوص صحبت کرد. اما به محض راه‌اندازی این سایت اطلاعات دقیقی را در مورد راهنمای ورود به سامانه پاس منتشر خواهیم کرد.

سوالات متداول

سامانه پاس با چه هدفی راه‌اندازی شده است؟

هر چند که در حال حاضر سامانه پاس یا همان سامانه پرونده الکترونیکی سلامت دانش آموزان به صورت کامل راه‌اندازی نشده است. اما می‌توان بیان کرد که هدف آن حفظ سلامت جسمی و روحی دانش آموزان در برابر بیماری‌هایی مانند کرونا است.

راهنمای ورود به سامانه پاس pas.medu.ir را بیان کنید؟

شما برای ورود به سامانه پاس باید آدرس الکترونیکی pas.medu.ir را در مرورگر خود جستجو کنید و با کلیک کردن بر روی لینک مورد نظر وارد سامانه شوید. اما هنوز اطلاعات دقیقی در مورد نحوه ثبت نام در سامانه پاس وجود ندارد.

آیا ثبت نام در سایت pas.medu.ir برای کلیه دانش آموزان اجباری است؟

بله، مسلما بعد از افتتاح این سامانه ثبت نام همه دانش آموزان اجباری خواهد بود. زیرا هدف اصلی سایت حفظ سلامت کلی دانش آموزان است. لذا اگر یکی از دانش آموزان به کوئید 19 مبتلا باشد، آنگاه امکان انتشار بیماری به سایر دانش آموزان وجود دارد.

5/5 - (3 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *