موضوع ابلاغیه چیست؟
بسیاری از مردم در مورد موضوع ابلاغیه که پیامک آن برایشان ارسال شده سوالات مهمی را می پرسند. در حال حاضر ابلاغیه های قوه قضاییه به جای اینکه به صورت کتبی و حضوری به طرفین پرونده های قضایی تحویل داده شوند، از طریق سامانه ابلاغ به اطلاع آن ها می رسند. با مراجعه به این سامانه می توانید متن و جزئیات کامل ابلاغیه ها را مشاهده کنید.
متاسفانه کسانی که به سامانه ابلاغ مراجعه نمی کنند در مورد موضوع و جزئیات ابلاغیه صادر شده دچار ابهام می شوند. دلیل این موضوع هم قید نشدن موضوع و جزئیات ابلاغیه در پیامکی است که از جانب قوه قضاییه برای طرفین پرونده های قضایی ارسال می شود. با توجه به اهمیت اطلاع از جزئیات ابلاغیه های قضایی، ما قصد داریم در این مقاله به بررسی جوانب مختلف موضوع ابلاغیه بپردازیم، پس با ما در ادامه مطلب همراه باشید.
فهرست مطالب
موضوع ابلاغیه چیست؟
قوه قضاییه یکی از پیشگامان راه اندازی سامانه های آنلاین در کشور است. در حال حاضر اغلب امورات مورد نیاز مردم که به این قوه وابسته اند از طریق سامانه هایی مانند پیگیری پرونده قضایی، ابلاغ الکترونیک، نوبت دهی اجرای احکام و غیره قابل انجام هستند. به بیان دیگر هر کسی که قصد دریافت خدمات از مراجع مختلف قوه قضاییه دارد ابتدا باید در سامانه ثنا ثبت نام کند. سپس به واسطه رمز شخصی دریافتی می تواند به سایر سامانه ها مانند سامانه عدل ایران وارد شده و خدمات مورد نظر خود را دریافت کند.
با راه اندازی سامانه های آنلاین قوه قضاییه، ابلاغ های کاغذی نیز حذف شده و ابلاغیه های الکترونیکی برای طرفین پرونده های قضایی ارسال می شوند. بنابراین کسانی که دادخواستی را به ثبت رسانده یا خوانده یک پرونده هستند باید ابلاغیه های خود را از طریق سامانه ابلاغ پیگیری کنند. نکته مهمی که در این مورد وجود دارد محتوای پیامک اطلاع رسانی ارسال شده است.
برای اطلاع از نحوه ثبت سرقت خودرو بر روی لینک کلیک کنید.
قوه قضاییه برای اینکه به طرفین پرونده های قضایی اطلاع دهد یک ابلاغیه جدید در سامانه ابلاغ دارند پیامکی را برایشان ارسال می کند. ولی در این پیامک قید نمی شود که موضوع ابلاغیه چیست؟ به همین علت فرد دریافت کننده پیامک نمی داند در چه مورد برای او ابلاغ صادر شده است. متاسفانه کسانی که به تازگی در سامانه ثنا ثبت نام کرده اند نمی دانند برای اطلاع از موضوع و جزئیات ابلاغیه های دریافتی چه کاری را باید انجام دهند. به همین علت دچار ابهام و سردرگمی خواهند شد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد می توانید با کارشناسان سامانه رسمی تماس حاصل فرمایید.
لزوم ثبت نام جهت اطلاع از موضوع ابلاغیه
هر ابلاغیه ای که برای طرفین پرونده های قضایی صادر می شود مشخصات و جزئیات مختلفی اعم از موضوع، نام طرفین پرونده، تاریخ و ساعت حضور در دادگاه، متن شکایت و غیره در آن درج می شوند. این در حالی است که در پیامک اطلاع رسانی که برای افراد ارسال می شود موضوع ابلاغیه درج نخواهد شد. کسانی که پیامک های اطلاع رسانی ابلاغیه ها را دریافت می کنند باید به سامانه ابلاغ مراجعه کرده و از جزئیات ابلاغیه ها مطلع شوند. بنابراین باید رمز شخصی سامانه ثنا را نیز در اختیار داشته باشند.
برای اطلاع از نحوه ورود به سامانه استعلام وکالتنامه بر روی لینک کلیک کنید.
نحوه اطلاع از موضوع ابلاغیه
همانطور که گفتیم برای اطلاع از موضوع و جزئیات ابلاغیه های الکترونیکی باید به سامانه ابلاغ وارد شوید. در این سامانه امکان مشاهده جزئیات تمام ابلاغیه های صادر شده برای شما وجود دارد. به همین منظور باید نشانی اینترنتی eblagh.adliran.ir را در مرورگر درج و جستجو نمایید تا صفحه اصلی سامانه مطابق با تصویر زیر برای شما نمایش داده شود. سپس کد ملی و رمز شخصی سامانه ثنا خود را در قسمت های مربوطه درج کرده و بر روی گزینه “مرحله بعد” کلیک نمایید.
سپس به محض دریافت رمز موقت باید آن را در مرحله جدید درج کرده و گزینه “ورود به سامانه” را انتخاب کنید.
با ورود به حساب کاربری خود باید مطابق با تصویر زیر بر روی گزینه “ابلاغیه های جدید” کلیک نمایید.
برای اطلاع از نحوه ورود به سایت انحصار وراثت اینترنتی بر روی لینک کلیک کنید.
چگونه می توانیم از موضوع ابلاغیه مطلع شویم؟
برای اطلاع از موضوع و جزئیات ابلاغیه باید به سامانه ابلاغ مراجعه کنید و مطابق با توضیحات گفته شده در همین مقاله پیش بروید.
آیا می توانیم بدون ثبت نام در سامانه ثنا از جزئیات ابلاغیه ها اطلاع پیدا کنیم؟
خیر، این امکان فراهم نیست. برای دریافت خدمات قضایی باید در سامانه ثنا ثبت نام کنید.
آیا امکان اطلاع از تاریخ حضور در جلسه دادرسی وجود دارد؟
بله، برای اطلاع از تاریخ حضور در جلسه دادرسی باید ابلاغیه را دریافت کنید.
آیا در پیامکی که برای اطلاع رسانی ارسال می شود موضوع و جزئیات ابلاغیه درج نمی شود؟
خیر، جزئیات ابلاغیه در پیامک اطلاع رسانی درج نخواهند شد.