سامانه های اجتماعی

سامانه نپ np.corc.ir + نحوه ورود به سایت نهاده پخش

در سال 1379 وزارت جهاد کشاورزی با ادغام دو وزارت خانه کشاورزی و جهاد سازندگی ایجاد شده است. این وزارت خانه با هدف محرومیت زدایی و آبادانی روستاهای کشور راه اندازی شد. به طوری که در حوزه های مختلف عمران، صنایع روستایی، منابع طبیعی، امور دام، امور عشایر، آبخیزداری و غیره فعالیت خود را آغاز کرد. این وزارت خانه برای پیشبرد اهداف خود در هر یک از زیر مجموعه هایش سامانه های مختلفی را در بستر اینترنت راه اندازی کرد. سامانه نپ، نیز یکی از سامانه های آنلاین وزارت جهاد کشاورزی است که با هدف ارائه خدمات آنلاین برای خرید و توزیع نهاده های کشاورزی ایجاد شده است؛ بنابراین بسیار ضروری است که کاربران با نحوه ورود به سامانه نپ و استفاده از امکانات آن آشنایی داشته باشند. به همین دلیل در این مقاله از سامانه رسمی قصد داریم توضیحاتی را در این مورد برای کاربران ارائه دهیم.

معرفی سامانه نپ

معرفی سامانه نپ

سامانه نپ برای اولین بار در سال 1393 با هدف خرید و توزیع نهاده های کشاورزی و دامی راه اندازی شد. این سامانه وابسته به وزارت جهاد کشاورزی است و در آن انواع نهاده های دامی و کشاورزی مانند کود و سموم کشاورزی، بذرهای کشاورزی، آب، محصولات علوفه ای و غذای دام به متقاضیان ارائه می دهد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سامانه بازارگاه جهاد کشاورزی کلیک کنید.

در حال حاضر سامانه نپ تحت نظر وزارت جهاد کشاورزی فعالیت می کند؛ اما تمامی مراحل ثبت و درخواست خرید نهاده های دامی یا کشاورزی آن تا صدور اجازه پخش آن ها توسط سازمان تعاون روستایی پیگیری و با حمایت وزارت جهاد کشاورزی انجام می شود.

تشکل ها یا افراد برای خرید هر یک از این محصولات باید به سامانه نپ وارد شوند و با درج اطلاعات خرید هر کدام از نهاده های دامی، شیر، کود و سم آن را تهیه کنند. البته باید آمار و اطلاعات ثبت شده توسط آن ها را ریاست اداره تعاون روستایی شهرستان بررسی و مورد تایید قرار دهند.

جهت آشنایی با نحوه اخذ مجوز از سامانه صدور مجوز سام، بر روی لینک کلیک کنید.

سپس به ستاد سازمان جهاد کشاورزی استان ارسال شده تا در آن جا مجددا مورد بررسی قرار گرفته و تایید شود. بعد از آن اطلاعات آن ها را به مرکز استان ارجاع می دهند تا در صورت تایید نهایی، اجازه صدور خرید و پخش نهاده های دامی یا کشاورزی را به آن ها صادر می کنند؛ بنابراین این سامانه نقش بسزایی در خرید و توزیع نهاده های دامی و کشاورزی دارد.

ورود به سامانه نپ np.corc.ir

کاربران با ورود به سامانه نپ می توانند انواع نهاده های دامی و کشاورزی مورد تایید جهاد کشاورزی را مشاهده کنند. برای خرید انواع نهاده های دامی و کشاورزی باید درخواست خود را در سامانه ثبت کنید که مسئولین اداره تعاون روستایی شهرستان نیز در این امور نظارت کنند. برای استفاده از خدمات سامانه نپ لازم است کاربران وارد سایت نپ به نشانی اینترنتی np.corc.ir شوند. سپس با تکمیل اطلاعات خواسته شده درخواست خود را برای خرید نهاده های دامی یا کشاورزی ثبت کنند. برای ورود به سامانه نپ می توانید مراحل زیر را طی کنید:

  • عبارت سامانه نپ را در گوگل جستجو کرده و در اولین لینک نمایش داده شده کلیک کنید یا می توانید آدرس اینترنتی np.corc.ir را برای ورود مستقیم به سایت نپ در مرورگر سیستم درج نمایید.
ورود به سامانه نپ
  • در صفحه نمایش داده شده نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد کرده، سپس با درج کد امنیتی مشخص شده در کادر آن روی گزینه «ورود به سامانه» کلیک کنید.
آموزش تصویری ورود به سامانه np.corc.ir
  • حالا پس از ورود به سامانه نپ می توانید در حساب کاربری خود به بخش خرید نهاده های دامی مراجعه نموده و با انتخاب یکی از آن ها اطلاعات خواسته شده را درج کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سامانه سیتا ضربه بزنید.

خوب است بدانید در صورتی که نام کاربری و کلمه عبور برای ورود به سامانه نپ را ندارید می توانید با مراجعه به سازمان جهاد کشاورزی یا اداره تعاون روستایی شهرستان خود اقدام به ثبت نام در سامانه نپ کنید. برای این کار باید تشکیل پرونده دهید تا برای شما نام کاربری و کلمه عبور ارائه دهند.


امکانات سامانه نپ np.corc.ir

امکانات سامانه نپ

در سامانه نپ دو بخش جداگانه برای کاربران و تشکل های خرید نهاده های دامی و کشاورزی و مسئولین اداره تعاون روستایی هر بخش وجود دارد. در بخش اول، کاربران می توانند نهاده های دامی و کشاورزی مورد تایید سازمان تعاون روستایی و وزارت جهاد کشاورزی را خرید و توزیع کنند. در این بخش متقاضیان باید به صورت حضوری به اداره تعاون روستایی و شهرستان منطقه خود مراجعه کنند و در آن جا با تشکیل پرونده، نام کاربری و رمز عبور دریافت کنید. به طوری که بعد از آن، امکان ثبت درخواست در سامانه نپ برای خرید نهاده های دامی و کشاورزی مختلف برای کاربران وجود دارد.

جهت آشنایی با نحوه ارائه گزارش فساد در بخش های مختلف، مقاله سامانه سوت زنی را مطالعه فرمایید.

در بخش دوم که بخش ویژه مسئولان و شاغلان اداره تعاون روستایی هر بخش است؛ علاوه بر خرید و توزیع نهاده های دامی و کشاورزی امکان استفاده از خدمات دیگری مانند دریافت موجودی پایان سال، آمار مربوط به اشخاص مختلف، سهمیه افراد، خریدها، اطلاعات مربوط به حمل، توزیع و فروش نهاده های دامی و کشاورزی با توجه به تفکیک نام و نوع نهاده ها فراهم شده است. به طوری که در آن می توانید گردش مالی حاصل از خرید و فروش نهاده های دامی و کشاورزی را به تفکیک سال مشاهده کنید.

یکی از امکانات سامانه نپ، گزارش گیری دوره ای از فعالیت های موجود در سامانه برای مسئولان ذی‌ربط آن است. هم چنین در صورت درخواست مسئولان بالاتر می توانند در بخش های مالی آن موجودی نهاده ها و آمار اشخاص و سهمیه ها را ارائه دهند.

برای اطلاع از سامانه سماک جهاد کشاورزی و امکانات آن کلیک کنید.

در این مقاله به صورت کامل در مورد سامانه نپ وزارت جهاد کشاورزی صحبت کردیم. در این سامانه کلیه افراد و تشکل ها می توانند در صورت لزوم اقدام به خرید و توزیع نهاده های دامی و کشاورزی کنند. مسئولان تعاون روستایی در هر بخش می توانند نظارت لازم را در این مورد در سامانه np.corc.ir انجام دهند. به طوری که در صورت لزوم می توانند به مسئولان بالاتر از خود گزارش دهند. حال اگر شما با مطالعه مقاله بالا به سوالات و مشکلات خود پیرامون سامانه نپ نرسیدید می توانید برای راهنمایی بیشتر با مشاوران سامانه رسمی صحبت کنید.

سوالات متداول

آیا نهاده های دامی را می توان از طریق سایت نپ خریداری کرد؟

بله، طبق مطالب ذکر شده در بالا می توانید خرید و پخش نهاده های دامی و کشاورزی را در سامانه نپ np.corc.ir انجام دهید.

مراحل ثبت نام در سامانه نپ جهاد کشاورزی را بیان کنید؟

افراد و تشکل هایی که قصد ثبت نام در سامانه نپ وزارت جهاد کشاورزی را دارند‌ باید به صورت حضوری به سازمان جهاد کشاورزی یا اداره تعاون روستایی شهرستان خود مراجعه کنند و در آن جا با تشکیل پرونده بتوانند نام کاربری و رمز عبور دریافت کنند. سپس با ورود به سامانه نپ می توانند از خدمات آن استفاده کنند.

آیا امکانات کاربران با شاغلان تعاون روستایی در سامانه نپ یکسان است؟

خیر، کلیه خدمات و امکاناتی که به کاربران و تشکل ها با شاغلان اداره تعاون روستایی داده می شود در سامانه np.corc.ir یکسان نیست. کاربران و تشکل ها در این سامانه می توانند به لیست نهاده های مورد تایید جهاد کشاورزی و تعاون روستایی دسترسی داشته باشند و می توانند در آن درخواست خرید یا توزیع دهند؛ اما شاغلان تعاون روستایی می توانند در آن آمار گیری های دوره ای و نظارت بر امور مختلف را انجام دهند.

5/5 - (3 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *