سامانه های تحصیلی

سامانه نوید دانشگاه های علوم پزشکی navid.vums.ac.ir

با توجه به گسترش بسترهای الکترونیکی و آنلاین در کشور، بخشی از سیستم های آموزشی دانشگاه ها، مدارس و مراکز آموزشی خصوصی به نرم افزارهای آنلاین آموزشی تعلق گرفته اند که امکانات مختلفی را در حوزه یادگیری در اختیار مخاطبان قرار می دهند. سامانه نوید دانشگاه علوم پزشکی مجازی نیز با همین هدف راه اندازی شده تا امکان برگزاری دوره ها و کلاس های آموزشی، آزمون، معرفی درس و منابع، گفتگو و تعامل میان دانشجویان و اساتید به صورت غیر حضوری فراهم شود.

دانشگاه علوم پزشکی مجازی این سامانه را در اختیار تمامی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور قرار داده تا تمامی دانشجویان امکان استفاده از خدمات آموزشی غیر حضوری را داشته باشند.

البته دانشگاه علوم پزشکی مجازی برای در دسترس قرار دادن نرم افزار ویژه مدیریت یادگیری، قوانین خاصی را نیز وضع کرده است، بنابراین دانشگاه های علوم پزشکی که تمایل به استفاده از این نرم افزار را دارند باید مطابق با قوانین وضع شده عمل کنند.

به دلیل اهمیت نقش آموزش مجازی در سیستم های آموزشی کشور، ما در این مقاله قصد داریم به بررسی جوانب مختلف سامانه نوید بپردازیم، پس با ما در ادامه مطلب همراه باشید.

معرفی سامانه نوید

معرفی سامانه نوید

بهتر است بدانیم نوید برگرفته از عبارت “نرم افزار ویژه یادگیری دانشگاهی” است، در واقع این سامانه نوعی سیستم مدیریت یادگیری می باشد که در راستای گسترش خدمات آموزشی غیر حضوری برای دانشجویان طراحی و راه اندازی شده است. در دنیای امروزی که انجام اکثر امورات روزمره امکان غیر حضوری شدن دارند، اهمیت مجازی شدن سیستم های آموزشی بیشتر از قبل نمایان شده، به همین دلیل دانشگاه ها در حال گسترش بسترهای نرم افزاری مدیریت یادگیری هستند.

برای اطلاع از نحوه ورود به سامانه ریلاین علمی کاربردی بر روی لینک کلیک کنید.

دانشگاه علوم پزشکی مجازی در همین راستا اقدام به راه اندازی سامانه نوید یا همان “نرم افزار ویژه یادگیری دانشگاهی” کرده است تا شرایط و بسترهای لازم جهت کمک به گسترش آموزش غیر حضوری برای دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی فراهم شود.

در حال حاضر سایت نوید در اختیار تمامی دانشگاه های علوم پزشکی کشور قرار گرفته است و دانشجویان می توانند از طریق سایت اصلی دانشگاه خود به سامانه مجازی نوید نیز وارد شوند. از جمله امکانات این سامانه می توان به تشکیل کلاس های آموزشی، برگزاری آزمون، گفتگو و تعامل اساتید و دانشجویان با یکدیگر، معرفی درس و منابع، ارسال تکالیف و… اشاره کرد.

جهت کسب اطلاعاتی در مورد سامانه رشد وزارت بهداشت، مقاله مربوطه را مطالعه فرمایید.

بنابراین آنچه که در زمینه آموزش و آزمون مجازی برای دانشجویان لازم باشد در سایت نوید فراهم شده است. البته استفاده از این سامانه دارای قوانین خاصی است که مسئولان مربوطه در دانشگاه های علوم پزشکی کشور باید از قوانین وضع شده دانشگاه علوم پزشکی مجازی پیروی کنند، در غیر این صورت امکان استفاده از امکانات سایت نوید برای دانشگاه های علوم پزشکی فراهم نخواهد شد.

ورود به سامانه نوید دانشگاه های علوم پزشکی

بدون شک در شرایط شیوع ویروس کرونا و تعطیلی سیستم های آموزشی حضوری، تمامی دانشگاه های کشور باید سیستمی را جهت آغاز روند آموزش و آزمون غیر حضوری به دانشجویان خود ارائه می دادند. خوشبختانه دانشگاه های کشور در این زمینه عملکرد خوبی داشته و دانشجویان دچار مشکلات آموزشی نشده اند.

برای اطلاع از امکانات سامانه درسا دانشگاه امام رضا بر روی لینک کلیک کنید.

در برخی از دانشگاه های کشور سیستم هایی مجزا که فقط مختص دانشجویان همان دانشگاه است راه اندازی شده و در برخی دیگر نیز از سامانه هایی بین المللی که مختص آموزش و آزمون هستند استفاده شده است. در این میان دانشگاه علوم پزشکی مجازی اقدام به راه اندازی یک نرم افزار مدیریتی در حوزه آموزش کرده تا از این طریق بستر آنلاین جهت آموزش و آزمون دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور فراهم شود.

سامانه نوید نوعی سیستم مدیریت یادگیری است که در حال حاضر با ارائه امکاناتی همچون تشکیل کلاس های آموزشی، برگزاری آزمون، تعامل و گفتگو اساتید و دانشجویان با یکدیگر، معرفی درس و منابع، ارسال تکالیف و… در اختیار تمامی دانشگاه های علوم پزشکی کشور قرار گرفته است.

جهت آشنایی با سامانه سناد و نحوه ورود به بخش های مختلف آن، بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.

همانطور که گفتیم استفاده از خدمات سامانه نوید مستلزم پذیرش قوانین وضع شده دانشگاه علوم پزشکی مجازی می باشد. برای ورود به این سامانه و استفاده از خدمات و امکانات آن دو روش مجزا وجود دارد که در ادامه مطلب به آن ها اشاره می کنیم:

ورود از طریق سامانه سما

چنانچه دانشگاه علوم پزشکی که شما در آن مشغول به تحصیل هستید از خدمات سامانه سما استفاده می کند برای ورود به سایت نوید باید نشانی اینترنتی navid.vums.ac.ir را در مرورگر درج و جستجو نمایید تا صفحه ای را مطابق با تصویر زیر مشاهده کنید، سپس بر روی گزینه “ورود” کلیک نمایید.

ورود به سامانه نوید

در مرحله جدید باید از قسمت انتهایی صفحه، گزینه “سما” را انتخاب کنید.

وارد شدن به سامانه navid.vums.ac.ir

سپس مطابق با تصویر زیر نوع کاربر را به عنوان دانشجو انتخاب کرده، نام کاربری و کلمه عبور سامانه سما را در قسمت های مربوطه درج و گزینه “ورود به سیستم” را انتخاب نمایید.

درج نام کاربری در سامانه نوید

در مرحله جدید از شما خواسته می شود ایمیل خود را به همراه رمز عبور مطابق با تصویر زیر در قسمت های مربوطه درج کرده و بر روی گزینه “ورود” کلیک کنید.

منتقل شدن به سامانه navid.vums.ac.ir

با انجام مراحل قبلی سیستم به صورت خودکار صفحه اصلی سامانه نوید را در اختیار شما قرار خواهد داد.

ورود با نام کاربری و رمز عبور

چنانچه دانشگاه علوم پزشکی که شما در آن مشغول به تحصیل هستید از خدمات سامانه سما استفاده نمی کند، باید نام کاربری و کلمه عبور خود را از واحد آموزش دانشگاه دریافت کرده و مطابق با تصویر زیر در قسمت های مربوطه درج و بر روی گزینه “ورود” کلیک کنید.

رمز عبور سامانه نوید

برای اطلاع از بخش های سامانه یکتا علمی کاربردی بر روی لینک کلیک کنید.

چگونه می توان به سامانه نوید دانشگاه علوم پزشکی مجازی وارد شد؟

برای ورود به این سامانه باید از نشانی اینترنتی navid.vums.ac.ir استفاده کنید و مطابق با مراحل گفته شده در همین مقاله پیش بروید.

آیا ورود به سامانه نوید فقط از طریق سامانه سما امکان پذیر است؟

خیر سامانه سما یکی از راه های ورود به سایت نوید است، راه دیگر ورود به این سامانه دریافت نام کاربری و رمز عبور از واحد آموزش دانشگاه می باشد.

آیا امکان تشکیل کلاس های آموزشی در سامانه نوید دانشگاه علوم پزشکی مجازی وجود دارد؟

بله، یکی از امکانات مهم سایت نوید علوم پزشکی برگزاری و تشکیل کلاس های آموزشی آنلاین می باشد.

آیا در سامانه نوید اساتید و دانشجویان می توانند با یکدیگر صحبت کنند؟

بله، برای تعامل بیشتر و بهبود روند آموزشی در سایت نوید دانشگاه علوم پزشکی مجازی، اساتید و دانشجویان می توانند با یکدیگر صحبت کنند.

5/5 - (2 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *