سامانه مدرس e.whc.ir + سایت مدرس حوزه های علمیه خواهران طلبه
با توجه به گسترش خدمات غیر حضوری در اکثر زمینه های مورد نیاز زندگی های امروزی به خصوص موارد مربوط به آموزش، مراکز مختلف، مدارس، دانشگاه ها و حوزه های علمیه اقدام به راه اندازی سامانه های مختلفی کرده اند تا از این طریق بستر آموزش و آزمون در هر شرایطی حتی غیر حضوری شدن تمامی مراکز آموزشی فراهم شود. مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در همین راستا اقدام به راه اندازی سامانه مدرس کرده است تا از این طریق شرایط آموزش و آزمون غیر حضوری برای تمامی حوزه های علمیه خواهران در سراسر کشور فراهم شود.
بنابراین سامانه مذکور سامانه ای سراسری است و مختص به یک حوزه علمیه خاص نیست، در این سامانه شرایطی فراهم شده تا تمامی خواهران طلاب، اساتید و همکاران حوزه های علمیه خواهران امکان ورود به این سامانه را داشته باشند. به دلیل اهمیت آشنایی با نحوه ورود و امکانات سامانه مذکور، ما قصد داریم در این مقاله به بررسی جوانب مختلف سامانه مدرس حوزه های علمیه خواهران بپردازیم، پس با ما در ادامه مطلب همراه باشید.
فهرست مطالب
معرفی سامانه مدرس حوزه های علمیه خواهران
با توجه به گسترش بسترهای الکترونیکی و آنلاین در کشور، تمام سازمان ها، ارگان ها، وزارتخانه ها و مراکز آموزشی در جهت گسترش خدمات غیر حضوری و رفاه حال مراجعه کنندگان خود اقدام به راه اندازی سامانه های مختلفی کرده اند تا انجام اکثر امورات مربوط به آن ها به صورت غیر حضوری امکان پذیر باشد.
جهت آشنایی با سامانه سجاد، بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.
همانطور که می دانیم در حال حاضر تمامی مراکز آموزشی کشور برگزاری کلاس های آموزشی و آزمون های غیر حضوری را جزء خدمات خود قرار داده اند تا در شرایط فعلی شیوع ویروس کرونا بحث آموزش مخاطبان با مشکل مواجه نشود. حوزه های علمیه نیز از این مورد مستثنی نبوده و با هدف گسترش خدمات غیر حضوری در زمینه آموزش و آزمون اقدام به راه اندازی سامانه های مختلفی کرده اند.
در این میان “مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران” به صورت مجزا سامانه ای را برای تشکیل کلاس های آموزشی و همچنین آزمون های خواهران طلاب راه اندازی کرده است. سامانه مدرس به صورت سراسری و یکپارچه خدمات گسترده ای را در اختیار تمامی طلبه های خواهر قرار می دهد و مختص حوزه علمیه خاصی نیست.
برای اطلاع از خدمات سامانه هم آوا دانشگاه علمی کاربردی بر روی لینک کلیک کنید.
با توجه به بحث تشکیل کلاس های آنلاین، اساتید حوزه های علمیه خواهران و همکاران این حوزه ها نیز امکان ورود به سایت مدرس را دارند. در این سامانه شرایطی فراهم شده تا طلاب و اساتید بتوانند درمورد موضوعات آموزشی به تعامل بپردازند، ارتباط صوتی برقرار کنند، تکالیف خود را ارسال نمایند و در پایان نیز در آزمون های برگزار شده شرکت کنند.
بنابراین با غیر حضوری شدن کار مراکز آموزشی، طلاب حوزه های علمیه خواهران با مشکلات آموزشی مواجه نیستند. در چنین شرایطی ضروری است خواهران حوزه های علمیه نحوه ورود به سامانه مذکور را یاد گرفته و با امکانات مختلف آن آشنا شوند.
ورود به سامانه مدرس حوزه علمیه خواهران
مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در راستای گسترش خدمات غیر حضوری، برقراری کلاس ها و آزمون های حوزه های علمیه خواهران و عدم نیاز به مراجعات حضوری در شرایط شیوع ویروس کرونا، اقدام به راه اندازی سامانه ای سراسری و یکپارچه به نام سامانه مدرس کرده است.
در واقع تمامی خواهران طلاب حوزه های علمیه سراسر کشور می توانند از امکانات سامانه مدرس استفاده کنند. در این سامانه شرایطی فراهم شده تا کلاس های آموزشی به موقع تشکیل شوند، طلاب و اساتید به بحث و گفتگو بپردازند، طلاب تکالیف خود را ارسال نمایند و در مواقع مشخص در آزمون های درسی شرکت کنند.
برای اطلاع از نحوه ورود به سامانه امجد جهاد دانشگاهی بر روی لینک کلیک کنید.
بنابراین با راه اندازی این سامانه در شرایط فعلی شیوع ویروس کرونا، طلاب خواهر برای شرکت در کلاس های آموزشی نیازی به مراجعات حضوری به حوزه های علمیه ندارند. درمورد ورود به سایت مدرس ذکر این نکته ضروری است که طلاب، اساتید و همکاران باید علاوه بر درج کد ملی یا کد اتباع از رمز سامانه “کوثر نت” نیز استفاده نمایند و در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اند برای بازیابی آن به سامانه کوثر نت مراجعه کنند.
به همین منظور برای ورود به سایت مدرس ابتدا باید نشانی اینترنتی e.whc.ir را در مرورگر درج و جستجو نمایید تا صفحه اصلی سایت برای شما نمایش داده شود، سپس مطابق با تصویر زیر نقش خود را به عنوان طلبه، استاد و یا همکار انتخاب کرده، کد ملی یا کد اتباع و سپس رمز عبور سامانه کوثر نت را در قسمت های مربوطه درج کرده و در نهایت بر روی گزینه “ورود” کلیک نمایید.
امکانات سامانه مدرس حوزه علمیه خواهران
همانطور که گفتیم مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در راستای گسترش خدمات غیر حضوری در زمینه آموزش و آزمون اقدام به راه اندازی سامانه ای سراسری و یکپارچه به نام سامانه مدرس کرده است. این سامانه در حال حاضر برای تمامی خواهران طلاب حوزه های علمیه سراسر کشور در دسترس بوده و طلاب می توانند برای شرکت در کلاس های مجازی و آزمون های آنلاین به سایت مدرس مراجعه نمایند.
برای اطلاع از بخش های سامانه سیدا دانش اموزی بر روی لینک کلیک کنید.
به دلیل اینکه کلاس های تشکیل شده در این سامانه به صورت آنلاین برگزار می شوند و ضبط شده نیستند، اساتید نیز امکان دسترسی به سامانه را دارند. امکانات سایت مدرس طلاب را از حضور در حوزه های علمیه در شرایط شیوع ویروس کرونا بی نیاز کرده است، از جمله این امکانات می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- تشکیل کلاس های درسی آنلاین
- امکان گفتگو و تعامل طلاب و اساتید با یکدیگر
- فراهم بودن شرایط برقراری ارتباط صوتی
- امکان ارسال تکالیف در سامانه
- برگزاری آزمون های غیر حضوری
دانلود سامانه مدرس حوزه علمیه خواهران
در حال حاضر افرادی که به صورت غیر حضوری در کلاس های آموزشی شرکت می کنند تمایل دارند برای دسترسی راحت تر به امکانات سامانه ها، اپلیکیشن آن ها را دانلود و بر روی گوشی تلفن همراه خود نصب کنند. درمورد سامانه مدرس حوزه های علمیه خواهران این امکان فراهم نمی باشد و اپلیکیشن قابل دانلود سامانه در دسترس نیست.
بنابراین تنها راه ورود به این سامانه استفاده از نشانی اینترنتی e.whc.ir و جستجو در مرورگر می باشد. البته لازم به ذکر است که ورود به سامانه از طریق مرورگر، مختص رایانه نبوده و طلاب می توانند با مرورگر گوشی تلفن همراه نیز به سامانه مذکور وارد شوند.
برای اطلاع از نحوه ورود به سامانه کارورزی بر روی لینک کلیک کنید.
چگونه می توان به سامانه مدرس حوزه های علمیه خواهران وارد شد؟
برای ورود به سایت مدرس حوزه های علمیه خواهران باید نشانی اینترنتی e.whc.ir را در مرورگر درج و جستجو نمایید.
آیا برای ورود به سایت مدرس حوزه های علمیه خواهران به رمز عبور نیاز است؟
بله، رمز عبور سایت مدرس همان رمز عبور سامانه کوثر نت می باشد، چنانچه رمز عبور خود را فراموش کرده اید برای بازیابی آن باید به سامانه کوثر نت مراجعه کنید.
آیا در سایت مدرس حوزه های علمیه خواهران امکان برگزاری آزمون نیز وجود دارد؟
بله، در این سامانه امکان تشکیل کلاس های آنلاین و آزمون فراهم می باشد.
آیا حوزه های علمیه خواهران تمامی شهرها امکان ورود به سایت مدرس را دارند؟
بله، سایت مدرس یک سامانه سراسری و یکپارچه است که امکان دسترسی به آن برای تمامی خواهران طلاب حوزه های علمیه فراهم می باشد.