سامانه های حقوقی

سامانه شاپرک shaparak.ir

سامانه شاپرک، یکی از سامانه های معروف حوزه پرداخت بانکی است و بسیاری از افراد نام سایت شاپرک به نشانی اینترنتی shaparak.ir را تاکنون شنیده اند یا در انجام برخی از امورات بانکی خود با این سامانه برخورد داشته اند. اما آیا با خود فکر کرده اند که سامانه مذکور چیست و چه کاربردی دارد؟ چرا در اکثر امورات بانکی ما حضور دارد و همیشه آن را می بینیم؟

خوب است بدانید که سایت شاپرک یکی از سامانه های مهمی است که بر امور پرداخت های بانکی نظارت می کند و توسط شرکتی به همین نام ساخته شده است. در این سامانه مهم نیست که برای امور پرداختی خود از چه بانکی استفاده می کنید زیرا روی امور بانکی و پرداختی همه بانک ها نظارت می کند. به طوری که همواره تلاش می کند هر گونه مشکلی که در سیستم های پرداختی بانک ها ایجاد می شود را برطرف کند.

سامانه شاپرک چیست؟

همان گونه که بیان شد سایت شاپرک یک سامانه ناظر بر پرداخت های بانکی است و در حال حاضر به یک سامانه فراگیر تبدیل شده است زیرا بیشتر برنامه ها و درگاه های پرداخت بانکی تحت نظر این سایت قرار دارند. شما با مراجعه به وب سایت shaparak.ir می توانید تمامی درگاه های تحت نظر سامانه مذکور را مشاهده کنید.

جهت آشنایی با نحوه پیگیری گذرنامه با کد ملی بر روی لینک کلیک کنید.

در این سامانه، خدمات و امکانات زیادی برای کاربران ارائه می شود که همه آن ها در زمینه پرداخت های بانکی هستند. بنابراین در این مقاله به نحوه ورود به سامانه شاپرک اشاره خواهیم کرد تا شما در صورت تمایل بتوانید با ورود به سامانه از امکانات آن استفاده کنید.

ورود به سایت شاپرک shaparak.ir

سایت شاپرک یکی از سایت های مهم حوزه پرداخت های الکترونیکی است که روی درگاه های مختلف بانکی نظارت و در صورت لزوم، مشکلات آن ها را برطرف می کند. این سامانه علاوه بر وظیفه مهم خود وظایف دیگری نیز بر عهده دارد و به مشتریان خود خدمات متنوعی را ارائه می دهد.

برای کسب اطلاعاتی در رابطه با مراکز طرف قرارداد و نحوه ورود به سایت بیمه رازی، مقاله مربوطه را مطالعه نمایید.

با ورود به سایت شاپرک می توانید به عنوان یک کاربر معمولی از خدمات آن استفاده کنید اما برخی از امکانات آن مخصوص اعضا سامانه شاپرک است. معمولا اعضای سامانه برای خود نام کاربری و کلمه عبور به خصوصی دارند که از طریق آن می توانند وارد سایت شوند و از خدمات آن استفاده کنند. برای آشنایی بیشتر کاربران در این بخش قصد داریم مراحل ورود به سایت شاپرک را به صورت کامل و تصویری بیان می کنیم.

  • آدرس اینترنتی shaparak.ir را در مرورگر خود جستجو کنید. این کار را می توانید از طریق مرورگر موبایل یا سیستم کامپیوتر انجام دهید.
  • بعد از سرچ کردن آن، به عنوان نتیجه جستجو برای شما لیستی را نمایش خواهند داد که باید روی اولین سایت با آدرس مذکور کلیک کنید و وارد آن شوید.
آموزش تصویری ورود به سایت شاپرک
  • حالا وارد صفحه اصلی سامانه خواهید شد و می توانید از امکانات آن استفاده کنید.
راهنمای ورود به سامانه شاپرک

ثبت شماره کارت در سامانه شاپرک

افرادی که قصد ثبت شماره کارت در سامانه شاپرک را دارند باید برنامک های مجاز طرح چک را در گوشی خود نصب کنند. در واقع شما تنها از این طریق می توانید ثبت شماره کارت در سامانه مذکور را انجام دهید. برای این کار ابتدا وارد سایت شاپرک شوید و یکی از برنامک های مجاز طرح چک را دریافت و در گوشی خود نصب نمایید. حالا به صورت غیر حضوری در سامانه صیاد احراز هویت کنید. لازم است که شماره کارت بانکی خود را به همراه اطلاعات دیگر جهت تکمیل احراز هویت وارد نمایید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد روش های پیگیری پرونده قضایی، بر روی لینک کلیک کنید.

در صورتی که مراحل احراز هویت در برنامک تایید شود در واقع ثبت شماره کارت شما در سایت تایید شده است و شما می توانید ثبت چک در این سامانه را انجام دهید. (این چک ها فقط چک های بنفش صیادی می باشند.)

طبق قانون جدید بانک مرکزی تمام افرادی که قصد استفاده از برنامه های مختلفی پرداختی را دارند باید اقدام به ثبت شماره کارت در سامانه مذکور نمایند. برای این کار باید وارد سایت شاپرک شده و اطلاعات کارت بانکی از جمله شماره کارت، تاریخ انقضا و cvv2 را در این سامانه ثبت کنید.

امکانات سامانه شاپرک shaparak.ir

وظیفه اصلی سایت شاپرک نظارت بر پرداخت های بانکی و رفع مشکلات آن ها است. اما علاوه بر موارد ذکر شده امکانات و خدمات دیگری را به کاربران ارائه می دهد. اکثر خدماتی که در سایت شاپرک در دسترس کاربران قرار دارند در جهت افزایش امنیت امورات بانکی مانند پرداخت ها و تراکنش هایی است که از طریق برنامه های اینترنتی انجام می گیرند. در صورتی که قصد کسب اطلاعات بیشتر در مورد امکانات سامانه shaparak.ir داشته باشید به مهم ترین آن ها در ادامه اشاره می‌کنیم.

لیست شرکت ها و برنامک های مجاز در حوزه پرداخت بانکی

لیست شرکت ها و برنامک های مجاز سامانه شاپرک

کاربرانی که به دنبال لیست شرکت ها و برنامک هایی هستند که از سایت شاپرک استفاده می کنند می توانند با مراجعه به صفحه اصلی سایت shaparak.ir روی گزینه «شرکت ها و برنامک های مجاز» کلیک نمایند تا وارد صفحه دیگری شوند. در اینجا با پنج عنوان «شرکت های PSP»، «شرکت های پرداخت یار»، «بانک های فعال در فرآیند پرداخت یاری»، «برنامک های طرح چک» و «شرکت های پرداخت ساز» روبرو خواهید شد که با کلیک کردن بر روی هر کدام از آن ها می توانید لیست شرکت هایی که از سامانه شاپرک استفاده می کنند را مشاهده کنید. بنابراین در صورتی که می خواهید بدانید فعالیت چه برنامه ها و برنامک هایی در این سامانه مجاز است می توانید با جستجو کردن آن در این بخش مطلع شوید.

برای آشنایی با نحوه ثبت نام در سایت بیمه البرز، مقاله مربوطه را مطالعه فرمایید.

ابزارهای پذیرش مجاز (موبایل ها)

ابزارهای پذیرش مجاز در سایت شاپرک

یکی دیگر از امکانات سامانه شاپرک، ابزارهای پذیرش مجاز است. در این ابزار شما لیست اسامی تمامی موبایل های مجاز برای فعالیت در سایت شاپرک را در یک پی دی اف مشاهده خواهید کرد. شما برای دریافت این پی دی اف می توانید به صفحه اصلی سایت وارد شوید و در بخش ابزار های پذیرش مجاز آن را دانلود کنید. در قسمت پایین صفحه اخبار و اطلاعیه های مرتبط با این حوزه را مشاهده خواهید کرد که در صورت تمایل می توانید از آن ها استفاده کنید.

 معرفی شبکه پرداخت و مستندات آن

 معرفی شبکه پرداخت و مستندات آن در سامانه شاپرک

اگر به دنبال معرفی واژگان و بخش های مختلف شبکه پرداخت شاپرک هستید می توانید با ورود به سایت شاپرک روی «معرفی شبکه پرداخت و مستندات» کلیک کنید. حالا با دو عنوان مجزا واژگان و مستندات روبرو خواهید شد که می توانید روی هر کدام از آن ها کلیک نمایید تا لیست مربوط به موارد موجود در قسمت پایین آن را مشاهده کنید. بدین ترتیب از واژگان و مستندات مربوط به حوزه پرداخت های بانکی آشنا خواهید شد.

گزارش اقتصادی شاپرک 

مراحل گزارش اقتصادی شاپرک 

سایت شاپرک برای کاربران که به دنبال بررسی فعالیت های اقتصادی آن هستند بخشی را به عنوان گزارش اقتصادی شاپرک در نظر گرفته است. به طوری که کلیه کاربران می توانند با ورود به بخش «گزارش اقتصادی شاپرک» در منو اصلی سامانه، گزارش های مربوط به فعالیت های سایت shaparak.ir را مشاهده کنند. این گزارش ها برای دوره های مختلف مشخص شده است که با انتخاب هر کدام از آن ها می توانید به جزییات بیشتر هر دوره دسترسی داشته باشید.

جهت آشنایی با نحوه ورود به بخش های مختلف سایت سازمان ثبت احوال، بر روی لینک کلیک کنید.

پیگیری پرداخت در سامانه شاپرک

یکی از موضوعات مهمی که در خصوص کار با سایت شاپرک برای کاربران ممکن است پیش بیاید، عدم موفقیت تراکنش در سامانه های مختلف شاپرک است. به طوری که تاکنون افراد زیادی در انتقال وجه به حساب های بانکی دیگر، خرید شارژ و غیره با پرداخت های سامانه شاپرک موفق نبوده اند اما مبلغ مورد نظر از حساب بانکی آن ها کسر شده است.

برای کسب اطلاعاتی در رابطه با سایت اختبار وکالت، بر روی لینک کلیک کنید.

در این گونه موارد نگران مبلغ کسر شده از حساب بانکی خود نباشید زیرا مبلغ کسر شده تا 72 ساعت آینده به حساب بانکی شما واریز خواهد شد اما در صورتی که چنین اتفاقی نیوفتاد می توانید برای پیگیری تراکنش های ناموفق خود در این سامانه از دو راه مختلف اقدام کنید.

روش اول: برقراری تماس تلفنی

یکی از روش های پیگیری تراکنش های عضو شبکه شتاب و عضو شبکه شاپرک برقراری تماس تلفنی است. برای این کار می توانید با مرکز عملیات شاپرک به شماره 4-22926402 تماس بگیرید و مراحل پیگیری تراکنش های خود را از طریق آن انجام دهید.

برای آشنایی با نحوه ثبت نام در سامانه مالکیت معنوی، مقاله مربوطه را مطالعه فرمایید.

روش دوم: استفاده از سامانه اینترنتی

کاربرانی که نمی توانند به کمک تماس تلفنی با مرکز عملیات شاپرک ارتباط برقرار کنند می توانند برای پیگیری پرداخت در سامانه شاپرک از طریق اینترنت اقدام کنند. برای این کار مراحل زیر را انجام دهید:

  • آدرس اینترنتی emdadshetab.cbi.ir را در مرورگر خود جستجو کنید.
  • در صفحه جدید باز شده می توانید با شماره تلفن درج شده در سامانه (29911) تماس حاصل فرمایید.
پیگیری پرداخت در سامانه شاپرک

سامانه شاپرک پایا چیست؟ shaparak.ir

سامانه پایا سامانه ای است که در آن از بانک مبدا دستور پرداخت های گوناگون در تعداد بالا را دریافت کرده و پس از پردازش برای اجرا به بانک مقصد می فرستند. سامانه شاپرک پایا نیز یکی از این سامانه ها است که در همین راستا می تواند درخواست مشتریان را به صورت تکی یا انبوه در تعداد بالا دریافت کند. به همین دلیل مورد توجه بانک های زیادی قرار گرفته است و بانک ها از سایت مذکور برای تراکنش های B2B، B2C و C2C استفاده می کنند. به طوری که در حال حاضر این تراکنش ها در میان بانک ها بسیار پر کاربرد است. هم اکنون سامانه مذکور دارای دو زیر سامانه واریز مستقیم تحت عنوان «وم» و برداشت مستقیم تحت عنوان «بم» دارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سامانه ساجد دیوان عدالت اداری، بر روی لینک کلیک کنید.

درگاه های مورد تایید سامانه شاپرک

امروزه در فضای مجازی و اینترنت دریافت خدمات و خرید به دلیل مبادلات مختلف زیاد شده است. بنابراین کاربران در انتخاب درگاه های مجاز خود دقت کنند که برای این کار لازم است با درگاه های مورد تایید این سامانه آشنا شوند. برای این کار به سامانه مذکور مراجعه نموده و شرکت ها و برنامک های مجاز در این صفحه را مشاهده کنید.

خلاصه مطالب

در این مقاله از سامانه رسمی در مورد سایت شاپرک به نشانی اینترنتی shaparak.ir صحبت کردیم و افزودیم که این سامانه در حوزه نظارت بر پرداخت های بانکی و حل مشکلات آن ها فعالیت می کند. این سامانه خدمات دیگری را نیز به کاربران خود ارائه می دهد که با ورود به سایت می توانید آن ها را مشاهده کنید. اگر شما با مطالعه مقاله بالا به سوالات خود پیرامون سامانه مذکور نرسیدید می توانید برای مشاوره بیشتر با کارشناسان سامانه رسمی تماس حاصل فرمایید.

سوالات متداول

نحوه ورود به سامانه شاپرک را بیان کنید؟

شما برای ورود به سامانه شاپرک می توانید آدرس اینترنتی shaparak.ir را در مرورگر خود جستجو کنید و با کلیک کردن بر روی آدرس اینترنتی مورد نظر وارد صفحه اصلی سامانه شاپرک شوید.

جهت ثبت نام در سامانه شاپرک چیکار باید کرد؟

همه امکانات سایت به صورت رایگان در اختیار همه قرار دارد. لذا کاربران بدون نیاز به ثبت نام در سامانه شاپرک می توانند از آن ها استفاده کنند. اما برخی از امکانات سامانه شاپرک به صورت اختصاصی در اختیار افراد خاصی قرار دارند که برای استفاده از آن ها باید وارد پنل کاربری خود شوند. برای این کار لازم است آن ها نام کاربری و کلمه عبور داشته باشند که برای دریافت آن می توانند با کارشناسان رسمی صحبت کنند.

درگاه های مورد تایید سامانه شاپرک کدام هستند؟

در حال حاضر شرکت ها و برنامک های زیادی تحت نظر سامانه شاپرک قرار دارند. به طوری که از خدمات آن استفاده می کنند. اما شما برای مشاهده لیست درگاه های مورد تایید سامانه شاپرک می توانید وارد «شرکت و برنامک های مجاز» در صفحه اصلی سامانه شاپرک شوید.

5/5 - (4 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *