سامانه سیتا جهاد کشاورزی cita.maj.ir + ورود و ثبت نام در سایت
با توجه به گسترش خدمات غیر حضوری سازمان ها، ارگان ها، ادارات و وزارتخانه های کشور جهت تسهیل انجام امورات مربوطه، وزارت جهاد کشاورزی نیز از این مورد مستثنی نشده و با راه اندازی سامانه های مختلف فرآیند خدمت رسانی به مراجعه کنندگان را بهبود بخشیده است. سامانه سیتا یکی از سامانه های کارآمد وزارت جهاد کشاورزی است که با هدف ثبت درخواست و انجام مراحل مربوط به اعطاء تسهیلات اعتباری با نرخ معقول جهت شروع پروژه ها و کسب کارهای حوزه کشاورزی و دامداری راه اندازی شده است.
بنابراین افرادی که قصد آغاز پروژه های کشاورزی و دامداری دارند می توانند بدون نیاز به مراجعات حضوری جهت ثبت درخواست خود به سامانه مذکور مراجعه نمایند. سیتا سامانه ای است که خدمات گسترده ای را در اختیار کاربران خود قرار می دهد که تمامی خدمات در جهت تسریع روند انجام امورات مربوط به حوزه کشاورزی و دامداری و عدم نیاز به مراجعات حضوری به مراکز مربوطه در اختیار کاربران قرار داده می شود.
به دلیل اهمیت گسترش فعالیت در حوزه کشاورزی و دامداری و برخورداری فعالان این حوزه ها از تسهیلات با نرخ سود معقول، ما قصد داریم در این مقاله به بررسی بخش های مختلف سامانه سیتا جهاد کشاورزی بپردازیم، پس با ما در ادامه مطلب همراه باشید. همچنین اگر سوالی در رابطه با هریک از بخش های مقاله داشتید می توانید با کارشناسان سامانه رسمی تماس حاصل فرموده یا کامنت بگذارید تا در اسرع وقت کارشناسان ما پاسخگوی شما باشند.
فهرست مطالب
معرفی سامانه سیتا جهاد کشاورزی
وزارت جهاد کشاورزی همواره طرح های متنوع و کارآمدی را در جهت گسترش حوزه کشاورزی و دامداری آغاز می کند تا به نحوی از فعالان این دو حوزه حمایت کرده باشد. در حال حاضر که تمامی وزارتخانه ها، سازمان ها، ادارات و… اکثر خدمات مربوط به خود را به صورت غیر حضوری در اختیار مراجعه کنندگان قرار می دهند، وزارت جهاد کشاورزی نیز از این مورد مستثنی نشده و اقدامات مهم و متنوعی را در جهت گسترش خدمات غیر حضوری به مخاطبان خود انجام داده است.
یکی از این اقدامات راه اندازی سامانه سیتا می باشد، لازم به ذکر است سیتا مخفف عبارت “سامانه یکپارچه تسهیلات اعتباری” بوده و سامانه مذکور با هدف ثبت درخواست متقاضیان دریافت تسهیلات با نرخ سود معقول در جهت آغاز پروژه های کشاورزی و دامداری راه اندازی شده است.
برای اطلاع از بخش های سامانه سماک جهاد کشاورزی بر روی لینک کلیک کنید.
همانطور که می دانیم دو حوزه کشاورزی و دامداری در کیفیت زندگی و معیشت مردم بسیار تاثیر گذار هستند، بنابراین فعالان این حوزه ها باید به نحو بهتری مورد حمایت قرار گرفته تا امکان گسترش فعالیت های کشاورزی و دامداری فراهم شود. جهاد کشاورزی نیز به همین منظور برای رفاه حال متقاضیان دریافت این نوع از تسهیلات و عدم نیاز به مراجعات حضوری، ثبت درخواست تسهیلات را محدود به این سامانه کرده است.
بنابراین متقضیانی که قصد راه اندازی پروژه های کشاورزی و دامداری داشته و تمایل به دریافت تسهیلات با نرخ سود معقول دارند باید به سامانه مذکور مراجعه کرده و در مرحله اول ثبت نام خود را تکمیل و سپس از طریق ورود به پنل کاربری، درخواست دریافت تسهیلات را به ثبت برسانند.
ورود به سامانه سیتا جهاد کشاورزی cita.maj.ir
سیتا سامانه ای مربوط به وزارت جهاد کشاورزی است که در راستای خدمت رسانی به فعالان حوزه های کشاورزی و دامداری و در جهت گسترش خدمات غیر حضوری این وزارتخانه، طراحی و راه اندازی شده است. همانطور که از نام این سامانه یعنی “سامانه یکپارچه تسهیلات اعتباری” پیداست، سامانه مذکور جهت ثبت درخواست دریافت تسهیلات طراحی شده است.
بر اساس مصوبات جهاد کشاورزی افرادی که قصد راه اندازی و آغاز پروژه های دامداری و کشاورزی دارند، می توانند برای دریافت تسهیلات اعتباری با نرخ سود معقول، درخواست خود را بدون نیاز به مراجعات حضوری از طریق ثبت نام و ورود به سامانه سیتا به ثبت برسانند.
برای اطلاع از نحوه ثبت چک صیاد بانک کشاورزی بر روی لینک کلیک کنید.
همانطور که گفتیم گسترش فعالیت در حوزه های کشاورزی و دامداری بسیار مهم و ضروری است، بنابراین افرادی که قصد راه اندازی کسب و کار در این حوزه را دارند باید برای دریافت تسهیلات و فراهم شدن شرایط به سامانه مذکور وارد شوند.
برای ورود به سامانه یکپارچه تسهیلات اعتباری باید نشانی اینترنتی cita.maj.ir را در مرورگر درج و جستجو نمایید تا صفحه اصلی سایت برای شما نمایش داده شود، سپس از سمت راست صفحه بر روی گزینه “ورود به پنل کاربری” کلیک کنید.
در مرحله جدید باید مطابق با تصویر زیر مشخصات خواسته شده را در قسمت های مربوطه درج کرده و گزینه “ورود” را انتخاب کنید.
ثبت نام در سامانه سیتا جهاد کشاورزی
سیتا یکی از سامانه های کاربردی وزارت جهاد کشاورزی است که در جهت کمک به گسترش فعالیت در حوزه های کشاورزی و دامداری و حمایت از فعالان این دو حوزه راه اندازی شده است. افرادی که قصد آغاز پروژه های کشاورزی و دامداری دارند می توانند از طریق سامانه سیتا درخواست خود را جهت دریافت تسهیلات اعتباری با نرخ سود معقول به ثبت برسانند.
بدون شک گسترش فعالیت در حوزه های کشاورزی و دامداری برای حفظ کیفیت زندگی و معیشت مردم ضروری می باشد، به همین علت جهاد کشاورزی اقدام به گسترش خدمت رسانی در این مورد کرده است. همانطور که گفتیم برای ثبت درخواست در سامانه مذکور، ابتدا باید ثبت نام اشخاص انجام شود، لازم به ذکر است که در سامانه یکپارچه سیتا ثبت نام اشخاص حقیقی و حقوقی انجام خواهد شد.
به همین منظور برای ثبت در این سامانه باید نشانی اینترنتی cita.maj.ir در مرورگر درج و جستجو نمایید تا صفحه اصلی سامانه برای شما نمایش داده شود، سپس از سمت راست صفحه بر روی گزینه “ثبت نام در پنل کاربری” کلیک کنید.
با وارد شدن به مرحله بعدی باید تمامی مشخصات خواسته شده را در قسمت های مربوطه درج کرده و سپس گزینه “ثبت نام” را انتخاب کنید.
مدارک لازم برای ثبت نام در سامانه سیتا جهاد کشاورزی cita.maj.ir
همانطور که گفتیم متقاضیان دریافت تسهیلات راه اندازی پروژه های کشاورزی و دامداری باید به سامانه سیتا مراجعه کرده و بعد از انجام ثبت نام و ایجاد پنل کاربری خود، درخواست دریافت تسهیلات اعتباری را به ثبت برسانند. سیتا یکی از سامانه های کارآمد وزارت جهاد کشاورزی است که در راستای گسترش خدمت رسانی به صورت غیر حضوری به متقاضیان دریافت تسهیلات آغاز پروژه های کشاورزی و دامداری، راه اندازی شده است.
همانطور که گفتیم در این سامانه امکان ثبت نام اشخاص حقیقی و حقوقی وجود دارد، بنابراین چنانچه قصد ثبت درخواست در سامانه مذکور را دارید، باید مدارک نام برده در ادامه مطلب را جهت ثبت نام آماده کنید:
مدارک مورد نیاز ثبت نام اشخاص حقیقی
- تصویر صفحه اول شناسنامه
- تصویر کارت ملی
- تصویر کارت پایان خدمت
- تصویر قبض تلفن محل سکونت
- تصویر مدرک تحت حمایت
- درخواست کتبی وام
مدارک مورد نیاز ثبت نام اشخاص حقوقی
- تصویر صفحه اول شناسنامه مدیر عامل
- تصویر کارت ملی مدیر عامل
- تصویر کارت پایان خدمت مدیر عامل
- تصویر قبض تلفن شرکت
- تصویر روزنامه رسمی
- تصویر آگهی تاسیس شرکت
- درخواست کتبی وام
برای اطلاع از امکانات سامانه ایرانیان اصناف بر روی لینک کلیک کنید.
دریافت دامدار کارت از سامانه سیتا
همانطور که گفتیم در سامانه سیتا امکانات گسترده ای در اختیار متقاضیان قرار می گیرد که تمامی این خدمات در جهت حمایت از فعالان حوزه کشاورزی و دامداری می باشند. لازم به ذکر است افرادی که متقاضی دریافت تسهیلات راه اندازی پروژه در زمینه دامداری هستند باید بعد از ثبت نام در سامانه مذکور و ورود به پنل کاربری خود، نسبت به ثبت درخواست صدور دامدار کارت اقدام نمایند، زیرا بدون صدور این کارت دریافت تسهیلات مربوطه امکان پذیر نمی باشد.
در رابطه با اهداف صدور دامدار کارت بهتر است بدانیم، این کارت در جهت اصلاح و کارآمد سازی یارانه، تامین سرمایه و نهادهای مورد نیاز حوزه دامداری صادر می شود. هنگامی که در سیتا درخواست خود را مبنی بر صدور دامدار کارت به ثبت می رسانید، کد پیگیری نیز برای شما صادر می شود.
سایر امکانات سایت سیتا جهاد کشاورزی cita.maj.ir
وزارت جهاد کشاورزی در راستای حمایت از فعالان حوزه های کشاورزی و دامداری و همچنین گسترش خدمت رسانی به صورت غیر حضوری، اقدام به راه اندازی سامانه ای به نام سیتا جهاد کشاورزی کرده است. مهم ترین هدف راه اندازی این سامانه ثبت درخواست متقاضیان دریافت تسهیلات با نرخ سود معقول جهت آغاز پروژه های کشاورزی و دامداری می باشد. از دیگر امکانات این سامانه می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- ثبت نام متقضایان و ایجاد پنل کاربری
- ثبت درخواست صدور دامدار کارت
- ثبت نام جهت دریافت تسهیلات مربوط به سیستم های آبیاری نوین
- ثبت درخواست دریافت تسهیلات راه اندازی پروژه های کشاورزی و دامداری
برای اطلاع از نحوه ورود به سامانه نیما بر روی لینک کلیک کنید.
چگونه می توان به سامانه سیتا جهاد کشاورزی وارد شد؟
برای ورود به این سامانه باید نشانی اینترنتی cita.maj.ir را در مرورگر درج و جستجو نمایید و سپس مطابق با توضیحات گفته شده در همین مقاله پیش بروید.
آیا ثبت درخواست دریافت تسهیلات حوزه دامداری نیز در سامانه سیتا جهاد کشاورزی انجام می شود؟
بله، افرادی که برای راه اندازی پروژه های حوزه دامداری و کشاورزی قصد دریافت تسهیلات دارند باید به سامانه سیتا جهاد کشاورزی مراجعه کنند.
آیا برای دریافت تسهیلات حوزه دامداری از جهاد کشاورزی باید دامدار کارت دریافت کنیم؟
بله، بدون دریافت دامدار کارت نمی توانید از تسهیلات این حوزه برخوردار شوید.
آیا امکان ثبت نام اشخاص حقوقی نیز در سامانه سیتا فراهم می باشد؟
بله، امکان ثبت نام اشخاص حقوقی و حقیقی در این سامانه وجود دارد.