سامانه سماصط samasat.ir + ورود و ثبت نام در سایت جوجه ریزی
به دلیل گسترش فناوری های جدید اکثر ادارات و وزارت خانه ها برای انجام امور مختلف و مدیریت نهاد های تحت نظر خود اقدام به راه اندازی وب سایت های مختلفی کرده اند. این وب سایت ها معمولا در اختیار همه افراد قرار دارند که باید برای انجام امور مختلف خود به این سامانه ها مراجعه کنند. سامانه سماصط، یکی از سامانه های جهاد کشاورزی است که برای مدیریت و بررسی کارهای نهاد های زیر دست آن ایجاد شده است. هر چند که در حال حاضر سایت های زیادی توسط جهاد کشاورزی ایجاد و طراحی شده اند اما سامانه سماصط یکی از مهم ترین آن ها است.
سامانه سماصط برای مدیریت امور طیور و پرندگان ایجاد شده است و مرغداران باید قبل از جوجه ریزی و حین آن تمامی اطلاعات مربوط به مرغداری را در این سامانه ثبت و به وزارت جهاد کشاورزی اعلام کنند. جهاد کشاورزی نیز با در دست داشتن این اطلاعات می تواند برنامه ریزی دقیقی برای آن ها انجام دهد. بنابراین لازم است مرغداران و افراد دیگر با نحوه کار سامانه سماصط آشنایی داشته باشند. برای این کار می توانید مقاله زیر را دنبال کنید.
فهرست مطالب
سامانه سماصط چیست؟
در چند سال اخیر به دلیل مشکلاتی که در تولید مرغ به وجود آمده است قیمت آن دچار نوسانات زیادی شده است. به طوری که در برخی از بازه های زمانی مرغ و تخم مرغ کمیاب شده است و از این طریق تولیدکنندگان مرغ برای تامین گوشت مرغ کشور دچار مشکل شده اند. یکی از عمده ترین مشکلاتی که گریبان گیر مرغداران می شود، تامین نهاده های دامی برای طیور است. وزارت جهاد کشاورزی نیز برای حل این مشکل و مدیریت آن ها سامانه ای به نام سامانه سماصط به نشانی اینترنتی samasat.ir را ایجاد کرده است. به طوری که ضمن تامین نهاده های دامی و طیور آن، تولید مرغ در کشور را کنترل می کند.
سامانه سماصط برای مدیریت بهتر صنعت تولید مرغ در کشور به صورت اختصاصی برای آن ایجاد شده است. بنابراین تمامی مرغداران کشور وظیفه دارند برای مدیریت مرغ و طیور خود در این سامانه ثبت نام کنند. آن ها باید از ابتدا شروع کار جوجه ریزی تا پایان رشد مرغ ها به صورت کامل در این سایت اطلاعات خود را ثبت کنند.
برای اطلاع از سامانه سانکا و امکانات آن کلیک کنید.
وزارت جهاد کشاورزی کشور نیز با ثبت اطلاعات در سامانه سماصط می تواند چشم انداز مناسبی به میزان تولید مرغ در کشور داشته باشد. البته کلیه مرغداران نیز باید اطلاعات مرغ های خود را از یک روزه گی تا 42 روزه گی آن، در این سایت ثبت کنند. در غیر این صورت جهاد کشاورزی نمی تواند برنامه ریزی دقیقی برای تامین نهاده های دامی و طیور داشته باشد. لذا ممکن است تامین مرغ در بازار و تنظیم قیمت آن دچار مشکل شود.
ورود به سامانه سماصط samasat.ir
سامانه سماصط تنها برای پرورش مرغ و ماکیان طراحی و راه اندازی شده است. مرغداران نیز باید برای استفاده از این سایت وارد samasat.ir شوند. استفاده از امکانات سامانه سماصط تنها با ثبت نام در آن امکان پذیر است. لذا کلیه کاربران باید با ایجاد یک حساب کاربری در سامانه سماصط برای خود نام کاربری و کلمه عبور داشته باشند.
برای ورود به سایت سماصط لازم است ابتدا از طریق مرورگرهای مختلف به سامانه samasat.ir مراجعه کنید.
پس از ورود به سایت سماصط شما باید فیلد مربوط به نام کاربری و گذر واژه را تکمیل کنید. هم چنین باید کد امنیتی مشخص شده را در کادر مربوط به آن درج کنید. حالا با زدن گزینه “ورود به سامانه”می توانید وارد پنل کاربری خود در سامانه سماصط شوید. در صورتی که اطلاعات وارد شده درست باشند وارد سامانه سماصط خواهید شد. در غیر این صورت به مشکل برخورد خواهید کرد. لذا در این موقع می توانید برای حل مشکل با کارشناسان سامانه رسمی صحبت کنید.
ثبت نام در سامانه سماصط
همان گونه که بیان شد کلیه کاربران برای استفاده از سامانه سماصط باید در آن یک حساب کاربری داشته باشند تا با دریافت نام کاربری و گذر واژه بتوانند وارد سایت سماصط شوند. برای این کار باید به وب سایت samasat.ir مراجعه کرده و با انجام چند مرحله ساده اقدام به ثبت نام در سامانه سماصط کنند. حال در زیر آن ها را بیان می کنیم:
جهت آشنایی با سامانه سخا نظام وظیفه، مقاله مربوطه را مطالعه فرمایید.
- ابتدا مراحل ورود به سایت سماصط را طبق روش ذکر شده در بالا انجام دهید.
- پس از ورود به صفحه اصلی سامانه سماصط گزینه “ثبت نام در سامانه” را انتخاب کنید.
- در صفحه جدید باز شده برای شما فرمی ظاهر می شود که باید تمامی فیلدهای خواسته شده را در آن تکمیل کنید. این اطلاعات معمولا اطلاعات شخصی هستند. در نهایت نیز کد امنیتی درج شده را وارد کنید و گزینه “ثبت نام” را انتخاب کنید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با سامانه راهگشا روی لینک ضربه بزنید.
- حالا اطلاعات شما روی سیستم ثبت می شوند و در نتیجه شما بعدا به کمک رمز عبور و نام کاربری خود می توانید وارد سامانه سماصط samasat.ir شوید.
راهنمای ثبت واحد در سامانه سماصط samasat.ir
مرغدارانی که می خواهند مرغ تخم گذار، مرغ گوشتی یا سایر ماکیان را پرورش دهند باید ابتدا در سامانه سماصط میزان تولید خود را مشخص کنند. البته با ورود به سایت سماصط، اطلاعات دیگری را مشاهده خواهید کرد. در آن می توانید برخی از مجوز های مهم مرغداری را دنبال نمایید، به طوری که از راهنمای ثبت واحد در سایت سماصط می توانید استفاده کنید. برای ثبت واحد در سامانه سماصط، باید مراحل زیر را طی کنید:
برای کسب اطلاعاتی در مورد ورود و ثبت نام در سامانه خودروهای گازسوز، مقاله مربوطه را مطالعه فرمایید.
- از طریق مرورگر آدرس اینترنتی samasat.ir را جستجو کرده و وارد صفحه اصلی سایت شوید.
- حالا به کمک شناسه کاربری و کلمه عبور خود وارد پنل کاربری شوید.
- در صفحه باز شده گزینه های متعددی را مشاهده خواهید کرد که در آن گزینه مربوط به ثبت واحد را باید انتخاب کنید.
- اطلاعات مربوط به مالک مرغداری و سپس اطلاعات مربوط به میزان مرغی که می خواهید در این مرغداری پرورش دهید را درج کنید.
- با درج کلیه اطلاعات ذکر شده یک کد رهگیری دریافت خواهید کرد که این کد به منزله ثبت واحد در سامانه سماصط می باشد.
با انجام مراحل بالا شما به راحتی می توانید در سایت samasat.ir ثبت واحد کنید. حال اگر در هر بخشی از آن به هر گونه اشکالی برخورد کردید می توانید برای راهنمایی بیشتر با مشاوران سامانه رسمی صحبت کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سامانه بنزین من روی لینک آبی کلیک کنید.
دریافت شناسه یکتای کشاورزی
هر کدام از واحدهای زیر مجموعه جهاد کشاورزی برای خود شناسه یکتا دارند. این شناسه ها تنها برای یک واحد تولیدی هستند و واحد های دیگری نمی توانند از آن استفاده کنند. بنابراین تمامی واحدهای تولیدی و خدماتی وزارت جهاد کشاورزی باید برای خود شناسه یکتای کشاورزی داشته باشند تا بتوانند از خدمات این وزارت خانه استفاده کنند. این واحدها قبلا برای دریافت شناسه یکتای کشاورزی خود به سامانه سماصط مراجعه می کردند. در حالی که این سامانه چند وقت اخیر شناسه یکتای کشاورزی عرضه نمی کند. بنابراین شما برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت شناسه یکتای کشاورزی می توانید با کارشناسان سامانه رسمی صحبت کنید.
ثبت درخواست بروزرسانی پروانه بهره برداری و ابطال مجوز جوجه ریزی
صنایعی که در زیرمجموعه وزارت جهاد کشاورزی قرار دارند ممکن است هر چند مدت یک بار تغییراتی را در بدنه اصلی خود ایجاد کنند. در این صورت طبق قانون، باید پروانه مرکز تجاری مجددا بروزرسانی و صادر شود. به طوری که خدمات جدید در پروانه مرکز تجاری درج شوند. به همین دلیل بسیاری از مرغداری ها به دنبال ثبت درخواست بروزرسانی پروانه بهره برداری و ابطال مجوز جوجه ریزی هستند. در ادامه به مراحل هر کدام از آن ها اشاره می کنیم.
برای ورود به سامانه باربرگ حمل و نقل شهری کلیک کنید.
مرغدارانی که قصد بروزرسانی پروانه بهره برداری خود هستند می توانند طبق روش زیر اقدام کنند:
- وارد سایت سماصط به نشانی اینترنتی samasat.ir شوند.
- از قسمت منوی کنار صفحه گزینه “بروزرسانی پروانه” را انتخاب کنند.
- حالا گزینه “ثبت درخواست” را انتخاب نمایند.
- فرم ثبت درخواست بروزرسانی پروانه بهره برداری برای آن ها نمایان خواهد شد که باید تمامی اطلاعات خواسته شده را در آن درج کنند.
- پس از تکمیل اطلاعات خواسته شده روی گزینه ثبت درخواست ضربه بزنند تا فرم درخواست آن ها در سامانه ثبت شود. آن ها برای پیگیری درخواست خود نیز دوباره باید به این سایت وارد شوند.
جهت آشنایی با نحوه ورود و ثبت نام در سامانه زیارت، بر روی لینک کلیک کنید.
همان طور که در قبل به آن اشاره شده است کلیه مرغداری هایی که قصد جوجه ریزی دارند باید کلیه اطلاعات خود را در سامانه سماصط ثبت کنند اما در برخی مواقع مشاهده شده است که مرغداران پس از تایید درخواست مجوزشان از تولید مرغ منصرف می شوند. به طوری که آن ها برنامه جوجه ریزی خود را کنسل می کنند. در این گونه شرایط لازم است که مرغداران مجوز جوجه ریزی خود را ابطال کنند. در ادامه به شیوه ابطال مجوز جوجه ریزی اشاره می کنیم:
- برای ابطال مجوز جوجه ریزی در سامانه سماصط لازم است وارد سایت samasat.ir شوند.
- پس از ورود به سایت سماصط روی گزینه “داشبورد واحد” کلیک نمایید.
- حالا گزینه “ابطال مجوز” را انتخاب کنید.
- در صفحه باز شده کلیه مجوزهای صادر شده برای شما نمایش داده می شود که در قسمت پایین مجوز، گزینه ای به نام درخواست ابطال مجوز وجود دارد. با انتخاب این گزینه، می توانید مجوز جوجه ریزی خود را باطل کنید.
فراموشی رمز ورود به سایت سماصط samasat.ir
در برخی مواقع مشاهده شده است که مرغداران برای ورود به سایت سماصط رمز عبور خود را فراموش می کنند و قادر نیستند از امکانات سامانه سماصط را استفاده کنند. در این گونه مواقع، نگران فراموشی رمز عبور خود نباشید زیرا سامانه سماصط امکان بازیابی رمز عبور را برای کاربران فراهم کرده است. برای این کار می توانید طبق روش زیر اقدام کنید:
جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد سامانه بازارگاه جهاد کشاورزی کلیک کنید.
- وارد سامانه samasat.ir شوید.
- در صفحه اصلی آن گزینه «رمز عبور را فراموش کرده اید» را کلیک کنید.
- پس از انتخاب این گزینه، صفحه ای برای آن ها نمایش داده خواهد شد که باید شماره همراه خود را در آن وارد کنید.
- حالا یک کد امنیتی به گوشی مرغداران ارسال می شود که باید آن را در کادر مشخص شده سایت سماصط درج کنند.
- پس از زدن گزینه ارسال یک رمز عبور جدید برای آن ها پیامک می شود که به کمک آن می توانند وارد سایت سماصط شوند.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سامانه ستاد ایران کلیک کنید.
در مقاله بالا به صورت کامل در مورد سامانه سماصط به نشانی اینترنتی samasat.ir صحبت کردیم. کلیه مرغدارانی که قصد استفاده از امکانات جهاد کشاورزی برای طیور به خصوص تهیه نهاده ها دارند باید در این سایت ثبت نام کنند. برای آشنایی بیشتر مرغداران نحوه ورود به سایت سماصط، مراحل ثبت نام، ثبت واحد، بروزرسانی مجوز و ابطال آن را بیان کردیم. هم چنین در ادامه افزودیم که کاربرانی که رمز عبور خود را فراموش کرده اند می توانند با ورود به سامانه سماصط آن را با خیال راحت بازیابی کنند. حال اگر شما با مطالعه مقاله بالا به سوالات خود پیرامون سامانه سماصط نرسیدید می توانید برای دریافت راهنمایی بیشتر با کارشناسان رسمی صحبت کنید.
سوالات متداول
هدف از راه اندازی سامانه سماصط samasat.ir چیست؟
مرغدارانی که قصد جوجه ریزی دارند باید کلیه اطلاعات خود را در سایت سماصط ثبت کنند تا وزارت جهاد کشاورزی بتواند به آن ها خدمات خود مانند تامین نهاده های طیور را ارائه دهد.
چگونه از سامانه سماصط استفاده کنیم؟
کلیه کاربرانی که قصد استفاده از سامانه سماصط را دارند باید در آن ثبت نام کنند و سپس به کمک کلمه عبور و نام کاربری خود به این سایت وارد شوند و سپس از خدمات آن استفاده کنند.
در صورتی که مرغداران از جوجه ریزی خود در مرغداری منصرف شوند چیکار باید کنند؟
در صورتی که مرغداران بعد از دریافت مجوز جوجه ریزی خود، منصرف شوند باید مجوز خود را باطل کنند. برای این کار لازم است وارد سایت samasat.ir شوند و طبق توضیحات اعلام شده در بالا آن را باطل کنند.