سامانه سلب امتیاز سیم کارت + همراه اول، رایتل و ایرانسل
سامانه سلب امتیاز سیم کارت، یکی از سامانه هایی است که در رابطه با خرید، فروش و تعویض سیم کارت های مختلف به مشتریان خود خدمات ارائه می دهد. به طوری که افرادی که در زمان های مختلف سیم کارت همراه اول، ایرانسل و رایتل را خریداری کردند و حال حاضر پس مدتی قصد استفاده از آن را ندارند یا این که سیم کارت خود را گم کرده اند باید با مراجعه به سامانه سلب امتیاز سیم کارت اقدام به سلب مالکیت سیم کارت خود کنند. در غیر این صورت هر گونه سوءاستفاده احتمالی توسط این سیم کارت ها، مسئولیت آن با مالکان خواهد بود.
بنابراین بسیار مهم است که شما در صورتی که سیم کارت خود را به هر طریقی از دست دادید با مراجعه به سامانه سلب امتیاز سیم کارت، مالکیت خود را تغییر دهید. لذا در این مقاله از سایت سامانه رسمی قصد داریم سامانه سلب امتیاز سیم کارت همراه اول، ایرانسل و رایتل را بیان کنیم.
فهرست مطالب
سلب امتیاز سیم کارت یعنی چه؟
پیش از این، افرادی که قصد سلب مالکیت سیم کارت خود را داشتند باید به صورت حضوری به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه می کردند تا با طی کردن مراحل مختلف آن مالکیت سیم کارت خود را به فرد دیگری منتقل کنند. اما در حال حاضر آنها با راه اندازی سامانه سلب امتیاز سیم کارت می توانند کلیه این مراحل را به صورت آنلاین و غیر حضوری در خانه انجام دهند.
برای آشنایی بیشتر با سامانه ستاد ایران وزارت صنعت، معدت و تجارت کلیک کنید.
هم اکنون افرادی که به هر کدام از سیم کارت های خود احتیاج ندارند می توانند وارد سامانه سلب امتیاز سیم کارت شوند و مراحل مربوط به سلب مالکیت را انجام دهند.
خوب است بدانید که در حال حاضر سامانه مستقلی به نام سامانه سلب امتیاز سیم کارت وجود ندارد. لذا کاربران برای انجام این اقدامات باید به اپلیکیشن های مدیریت حساب هر کدام از اپراتورها مراجعه کنند و از این طریق اقدام نمایند. یعنی در واقع مالکیت سیم کارت خود را به فرد دیگری منتقل کنند.
سامانه سلب مالکیت سیم کارت همراه اول
کلیه افرادی که سیم کارت همراه اول دارند و در حال حاضر از آن استفاده نمی کنند یا آن را گم کرده اند می توانند با مراجعه به سامانه سلب مالکیت سیم کارت همراه اول اقدام به سلب مالکیت کنند تا از هر گونه سوءاستفاده های احتمالی توسط افراد دیگر از سیم کارت ها جلوگیری کنند. مشترکان برای این کار می توانند مراحل زیر را طی کنند:
جهت استعلام سهمیه بنزین از سامانه سماس، مقاله مربوطه را مطالعه فرمایید.
- در ابتدا اپلیکیشن همراه اول را دانلود و نصب کنند.
- لازم است برای ورود به اپلیکیشن همراه اول حداقل یک سیم کارت فعال به نام خود فرد داشته باشند. زیرا برای سلب امتیاز مالکیت سیم کارت همراه اول یک پیامک حاوی رمز عبور به سیم کارت آنها ارسال می شود تا بتوانند به کمک آن وارد سامانه سلب مالکیت سیم کارت همراه اول شوند.
- پس از درج رمز عبور می توانند وارد سامانه سلب مالکیت سیم کارت همراه اول شوند که پس از آن می بایست روی گزینه «خدمات» کلیک کنند.
- بعد از آن گزینه «مدیریت سیم کارت ها» را انتخاب نمایید.
- در این بخش شما کلیه سیم کارت های همراه اولی که به نام شما هستند را مشاهده خواهید کرد که با لمس هر کدام از آنها می توانید گزینه «سلب امتیاز» را بزنید. سپس مراحل بعدی سلب مالکیت را در سامانه سلب مالکیت سیم کارت همراه اول انجام دهید. حال اگر نیاز به مشاوره و راهنمایی داشته باشید می توانید از کارشناسان سامانه رسمی کمک بگیرید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سامانه جامع روابط کار وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی کلیک کنید.
سلب امتیاز مالکیت سیم کارت رایتل
سیم کارت رایتل نیز یکی از سیم کارت های رایج در میان افراد مختلف است. به طوری که کاربران زیادی با خرید سیم کارت رایتل از آن استفاده می کنند. در برخی مواقع نیز مشاهده شده است که کاربران بعد از خرید سیم کارت از آن استفاده نمی کنند و آن را به فرد دیگری می دهند یا این که آن را گم می کنند و دیگر نمی توانند برای همیشه از آن استفاده کنند.
برای آشنایی بیشتر برای نحوه برقراری ارتباط مستقیم میان دولت و مردم وارد سامانه سامد شوید.
لذا در این مواقع احتمال هر گونه سوءاستفاده از سیم کارت های رایتل آنها توسط افراد دیگر وجود دارد. بنابراین برای جلوگیری از چنین اقداماتی باید به سامانه سلب امتیاز مالکیت سیم کارت رایتل مراجعه کرده و در آن جا امتیاز مالکیت خود را سلب کنند. کاربرانی که قصد انجام سلب امتیاز مالکیت سیم کارت رایتل را دارند می توانند طبق مراحل زیر اقدام نمایند:
- اپلیکیشن رایتل من را دانلود کرده و در گوشی خود نصب کنید زیرا در حال حاضر سامانه سلب امتیاز سیم کارت رایتل به نرم افزار آن متصل شده است.
- وارد اپلیکیشن رایتل من شوید که برای این کار، به یک سیم کارت فعال رایتل نیاز دارید تا رمز عبور آن را به گوشیتان پیامک کنند.
- بعد از دریافت و درج رمز عبور می توانید وارد سامانه سلب امتیاز مالکیت سیم کارت رایتل شوید.
- به بخش «خدمات سیم کارت» مراجعه کنید.
- وارد بخش «مدیریت سیم کارت» شوید.
- سپس با انتخاب سیم کارت رایتل مورد نظر خود آن را سلب مالکیت کنید.
سامانه سلب امتیاز سیم کارت ایرانسل
سیم کارت ایرانسل نیز یکی از پرطرفدارترین سیم کارت های کشور است که معمولا افراد زیادی چند خط از آن را دارند. در برخی مواقع مشاهده شده است که تعدادی از سیم کارت های ایرانسل برای مدت طولانی بلااستفاده مانده است. بنابراین مالکان سیم کارت های ایرانسل می توانند با ورود به سامانه سلب امتیاز مالکیت سیم کارت ایرانسل آن را برای همیشه آزاد کنند. در حال حاضر سامانه سلب امتیاز سیم کارت ایرانسل به اپلیکیشن های مدیریت سیم کارت های مختلف متصل شده است. بنابراین با ورود به این سایت می توانید اقدامات لازم را انجام دهید. برای این کار مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:
جهت آشنایی با نحوه ورود و ثبت مسکن در سامانه یکتا مسکن، بر روی لینک کلیک کنید.
- اپلیکیشن ایرانسل من را دانلود کرده و در گوشی خود نصب کنید.
- به کمک حداقل یک خط فعال ایرانسل خود وارد سامانه سلب امتیاز سیم کارت ایرانسل شوید.
- به بخش «خدمات سیم کارت» در اپلیکیشن مراجعه نمایید.
- در این بخش سیم کارت های ایرانسلی که به نام شما هستند را مشاهده خواهید کرد.
- حالا با انتخاب سیم کارت مدنظر خود می توانید آن را سلب مالکیت کنید.
مشترکان ایرانسل و سیم کارت های دیگر دقت کنند که بعد از سلب امتیاز سیم کارت آن ها امکان بازگرداندن سیم کارت ها وجود ندارد. لذا آن ها قبل از انجام این کار از عواقب آن مطمئن شوند. در این مقاله از سایت سامانه رسمی در مورد سامانه سلب امتیاز سیم کارت ایرانسل، همراه اول و رایتل صحبت کردیم.
برای آشنایی با نحوه ورود و ثبت نام در سامانه جامع کانون زبان ایران، بر روی لینک کلیک کنید.
برای آشنایی بیشتر کاربران مراحل سلب امتیاز سیم کارت مختلف را توضیح دادیم. به طوری که آن ها متوجه شده اند که برای انجام سلب امتیاز سیم کارت باید نرم افزارهای مدیریت سیم کارت مد نظر خود در گوشی نصب و از طریق آن ها اقدام کنند. حال اگر شما با مطالعه مقاله بالا هر گونه سوالی در خصوص سامانه سلب امتیاز سیم کارت های رایتل، همراه اول و ایرانسل داشته باشید می توانید جهت راهنمایی بیشتر با کارشناسان سامانه رسمی صحبت کنید.
سوالات متداول
مدت زمان سلب امتیاز سیم کارت همراه اول چقدر است؟
شما برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد می توانید با کارشناسان رسمی صحبت کنید.
آدرس لینک سامانه سلب امتیاز سیم کارت کدام است؟
در حال حاضر سامانه مستقلی برای سلب امتیاز مالکین سیم کارت های مختلف وجود ندارد. لذا مشترکان برای این کار می توانند به اپلیکیشن های مدیریت سیم کارت های مختلف مراجعه کنند که روش هر کدام از آن ها را در بالا برای شما بیان کردیم.
آیا امکان بازگردان سیم کارت بعد از سلب امتیاز مالکیت آن وجود دارد؟
خیر، در حال حاضر کاربرانی که سلب امتیاز سیم کارت می کنند نمی توانند آن را دوباره به مالکیت خود در آورند.