سامانه های تحصیلی

سامانه ساها saha.iau.ir

دانشگاه آزاد به منظور جمع آوری اطلاعاتی جامع، سامانه ساها را راه اندازی کرده است تا از این طریق یک بانک اطلاعاتی از تمامی آزمایشگاه ها و کارگاه های واحدهای دانشگاهی خود در اختیار داشته باشد. خدمات ارائه شده در سایت ساها علاوه بر اینکه برای دانشجویان، کارکنان و اعضاء هیات علمی دانشگاه آزاد در دسترس می باشد بلکه برای عموم مردم اعم از شخصیت های حقیقی و حقوقی نیز قابل استفاده هستند.

در سامانه مذکور بخش ها و امکانات مختلفی از جمله لیست آزمایشگاه ها، تجهیزات، نوع خدمات، اخبار و… قرار داده شده اند که برای ثبت سفارش و استفاده از خدمات این سامانه ابتدا باید یک حساب کاربری برای خود ایجاد کنید.

با توجه به امکانات گسترده بانک اطلاعاتی مذکور و اهمیت آن ها برای افرادی که قصد پژوهش، انجام پروژه و… دارند، ما قصد داریم در این مقاله به بررسی جوانب مختلف سامانه ساها بپردازیم، پس با ما در ادامه مطلب همراه باشید.

معرفی سامانه ساها

دانشگاه آزاد اسلامی در حال حاضر سامانه های مختلفی اعم از اداری، آموزشی، پژوهشی و… را راه اندازی کرده تا دانشجویان و کارکنان واحدهای دانشگاه آزاد بتوانند از خدمات غیر حضوری این دانشگاه استفاده کنند. یکی از سامانه های مهم، جامع و کاربردی دانشگاه آزاد، سامانه ساها می باشد که نام آن برگرفته از عبارت “سامانه آزمایشگاه های همکار آزاد” است.

در واقع سایت ساها یک بانک اطلاعاتی جامع بوده و ارتباط دهنده 7000 آزمایشگاه و کارگاه دانشگاه آزاد از سراسر کشور می باشد. در سایت ساها امکانات و بخش های مختلفی برای عموم مردم قابل دسترس هستند تا از این طریق افراد متقاضی از لیست آزمایشگاه ها، کارگاه ها، تجهیزات، نوع خدمت، آدرس و شماره تلفن مراکز و همچنین هزینه استفاده از خدمات مذکور به صورت غیر حضوری مطلع شوند.

برای اطلاع از نحوه ورود به سامانه مدیریت یادگیری دانشگاه فرهنگیان بر روی لینک کلیک کنید.

سامانه ساها توسط شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد در سال 94 راه اندازی شده و در سال 99 گسترده و به روزرسانی شده است. بنابراین هر فردی در هر منطقه از کشور می تواند بنا به نیاز پروژه خود از خدمات و تجهیزات آزمایشگاه ها و کارگاه های واحدهای دانشگاه آزاد مطلع شده و نسبت به ثبت سفارش و پرداخت هزینه اقدام کند.

ورود به سامانه ساها saha.iau.ir

در بخش قبلی همین مقاله درمورد اهداف تاسیس سایت ساها دانشگاه آزاد صحبت کردیم، همانطور که گفتیم سامانه مذکور در جهت جمع آوری اطلاعات تمامی آزمایشگاه ها و کارگاه های دانشگاه آزاد راه اندازی شده است.

از طریق سامانه ساها عموم مردم می تواند درخواست استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی، همچنین شرکت در دوره های آموزشی دانشگاه آزاد را به ثبت برسانند.

برای اطلاع از خدمات سامانه پژوهشیار دانشگاه آزاد بر روی لینک کلیک کنید.

با توجه به توضیحات گفته شده چنانچه قصد ورود به سایت ساها و استفاده از خدمات آن را دارید باید از طریق نشانی اینترنتی saha.iau.ir وارد صفحه اصلی سایت شوید.

ورود به سامانه ساها

سپس مطابق با تصویر زیر از کادر بالایی صفحه بر روی گزینه “ورود به سامانه” کلیک نمایید.

وارد شدن به سامانه ساها

همانطور که در مرحله جدید مشاهده می کنید برای ورود به سامانه به نام کاربری و کلمه عبور نیاز دارید، بنابراین چنانچه قبلا در سامانه ساها ثبت نام کرده اید بعد از درج موارد ذکر شده، گزینه “ورود” را انتخاب کنید.

ورود به پنل کاربری

برای اطلاع از نحوه تکمیل فرم ارزیابی سواد حرکتی در سامانه پادا بر روی لینک کلیک کنید.

ثبت نام در سامانه ساها saha.iau.ir

دانشگاه آزاد اسلامی با راه اندازی سایت ساها امکانی را فراهم کرده تا تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی از سراسر کشور، همچنین دانشجویان، اساتید و اعضاء هیات علمی واحدهای دانشگاهی آزاد و سایر دانشگاه ها امکان ثبت درخواست و سفارش جهت استفاده از آزمایشگاه ها، کارگاه ها و تجهیزات دانشگاه آزاد را داشته باشند.

همچنین در سامانه ساها امکانی فراهم شده تا عموم مردم بتوانند از جزئیات دوره های برگزار شده مطلع گشته و جهت ثبت نام به صورت غیر حضوری اقدام کنند.

برای اطلاع از خدمات سامانه سما لایو بر روی لینک کلیک کنید.

حال چنانچه قصد ثبت نام و ایجاد حساب کاربری در سایت ساها را دارید ابتدا باید از طریق نشانی اینترنتی saha.iau.ir وارد صفحه اصلی سایت شده و از کادر بالایی صفحه بر روی گزینه “ثبت نام” کلیک نمایید.

ثبت نام در سامانه ساها

در صفحه جدید ابتدا مراحل انجام ثبت نام را مطابق با تصویر زیر مشاهده خواهید کرد.

مراحل ثبت نام در سامانه ساها

سپس برای شروع ثبت نام باید نوع شخصیت یعنی حقیقی یا حقوقی را انتخاب کرده و مشخصات شخصی خواسته شده را در قسمت های مربوطه درج کنید.

نحوه ایجاد حساب کاربری ساها

در ادامه در مورد عضویت در دانشگاه آزاد از شما سوال پرسیده خواهد شد، سپس باید فرم مربوط به آدرس و شماره تماس را تکمیل نمایید.

تکمیل ثبت نام ساها

در نهایت با درج عبارت امنیتی که در تصویر مشاهده می کنید باید بر روی گزینه “ثبت نام” کلیک کنید.

نحوه ایجاد پنل کاربری در سامانه ساها

سپس مرحله تایید شماره تلفن همراه و تعیین رمز عبور دلخواه را در پیش خواهید داشت.

برای اطلاع از بخش های سایت آموزش و پرورش بر روی لینک کلیک کنید.

امکانات سامانه ساها

در قسمت های قبلی همین مقاله به برخی از امکانات و خدمات سایت ساها دانشگاه آزاد اشاره کردیم، همانطور که گفتیم دسترسی به بخش های سامانه، ثبت نام و استفاده از خدمات آن برای عموم مردم امکان پذیر می باشد. حال قصد داریم در ادامه مطلب به بررسی موارد بیشتری از امکانات سامانه ساها بپردازیم:

اخبار و اطلاعیه ها

تمامی اخبار و اطلاعیه های مرتبط با موضوعات سایت ساها در کمترین زمان ممکن بعد از انتشار آن ها از طریق ورود به سایت مذکور قابل دریافت می باشند.

دوره های آموزشی

در سایت ساها امکانی فراهم شده تا عموم مردم بتوانند از جزئیات دوره هایی که برگزار خواهند شد مطلع شوند، برای مثال عنوان دوره، نام مدرس، هزینه ثبت نام، تاریخ شروع و پایان دوره و… از طریق ورود به بخش مذکور قابل مشاهده می باشند.

برای اطلاع از نحوه ورود به سایت ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش بر روی لینک کلیک کنید.

مجلات و کاتالوگ ها

از دیگر بخش ها و امکانات سامانه ساها می توان به قسمت مجلات و کاتالوگ ها اشاره کرد. دسترسی به این بخش همانند دیگر قسمت ها برای عموم مردم فراهم است.

لیست آزمایشگاه، کارگاه و تجهیزات

از جمله مهم ترین بخش ها و امکانات سایت ساها می توان بخش مشاهده لیست و جزئیات آزمایشگاه ها، کارگاه ها و تجهیزات مراکز مختلف دانشگاه آزاد را نام برد. از طریق ورود به بخش های نامبرده امکان مشاهده جزئیاتی از قبیل آدرس مراکز، شماره تماس، نوع خدمت، تجهیزات، هزینه ثبت سفارش و… فراهم شده است.

برای اطلاع از نحوه ثبت نام آزمون استخدامی بخشهای خصوصی بر روی لینک کلیک کنید.

پرداخت آنلاین سفارش

چنانچه قصد استفاده از خدمات سایت ساها را دارید بهتر است بدانید شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد امکانی را فراهم کرده تا متقاضیان بتوانند به صورت آنلاین و غیر حضوری هزینه خدمات مورد نظر را پرداخت کنند.

ثبت نام و بازیابی رمز عبور

همانطور که در قسمت قبلی همین مقاله توضیح دادیم ثبت نام و ایجاد حساب کاربری در سایت ساها به صورت غیر حضوری انجام خواهد شد. همچنین بهتر است بدانیم چنانچه کاربران سامانه رمز عبور خود را فراموش کرده باشند، امکان بازیابی رمز نیز به صورت غیر حضوری و از طریق همین سامانه امکان پذیر است.

برای اطلاع از نحوه ورود به سایت ثبت نام کتاب درسی بر روی لینک کلیک کنید.

چگونه می توان به سامانه ساها دانشگاه آزاد وارد شد؟

برای ورود به سایت ساها باید از نشانی اینترنتی saha.iau.ir استفاده کنید و مطابق با توضیحات گفته شده در همین مقاله پیش بروید.

آیا شرکت در دوره های آموزشی سایت ساها هزینه دارد؟

بله، هزینه دوره های برگزار شده نیز به صورت غیر حضوری و از طریق درگاه های اینترنتی پرداخت خواهند شد.

آیا خدمات سایت ساها دانشگاه آزاد مختص دانشجویان و کارکنان این دانشگاه است؟

خیر، عموم مردم اعم از افراد حقیقی و حقوقی امکان استفاده از امکانات و خدمات سایت ساها را دارند.

آیا برای استفاده از خدمات سایت ساها باید حساب کاربری داشته باشیم؟

بله، ثبت نام و ایجاد حساب کاربری ساها به صورت غیر حضوری و از طریق همین سامانه انجام خواهد شد.

5/5 - (2 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *