سامانه راهبر بنیاد مسکن svs.bonyadmaskan.ir + ورود و ثبت درخواست
گسترش بسترهای الکترونیکی و آنلاین در کشور شرایطی را فراهم کرده اند تا سازمان ها، ارگان ها، ادارات و وزارتخانه های کشور بتوانند خدمات خود را به صورت غیر حضوری نیز در اختیار مردم قرار دهند. بدون شک گسترش خدمات غیر حضوری از اتلاف وقت، رفت و آمد و مراجعات حضوری جلوگیری کرده و علاوه بر افزایش رفاه متقاضیان، روند انجام امورات را نیز تسریع می بخشد. در این میان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی نیز از راه اندازی سامانه های ارائه دهنده خدمات مربوط به خود مستثنی نشده و علاوه بر فعال کردن سامانه هایی برای انجام امورات مربوط به شهرها، سامانه راهبر را نیز در جهت خدمت رسانی به روستاییان کشور راه اندازی کرده است.
تا قبل از راه اندازی این سامانه، روستاییان برای انجام امورات مربوط به ساخت و ساز واحدهای مسکونی باید به مراکز مربوطه در شهرها مراجعه می کردند ولی در حال حاضر این سامانه کار را برای روستاییان عزیز راحت و آنان را از رفت و آمد به شهرها بی نیاز کرده است.
در سامانه مذکور خدماتی مربوط به ثبت درخواست دریافت تسهیلات، تغییر کاربری، پیگیری درخواست و… در اختیار متقاضیان قرار می گیرد. به دلیل اهمیت خدمات ارائه شده در سایت راهبر برای رفاه حال روستاییان در سراسر کشور، ما در این مقاله قصد داریم به بررسی بخش ها و جوانب مختلف سامانه راهبر بنیاد مسکن بپردازیم، پس با ما در ادامه مطلب همراه باشید.
فهرست مطالب
معرفی سامانه راهبر بنیاد مسکن svs.bonyadmaskan.ir
بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در راستای گسترش خدمات غیر حضوری و رفاه حال روستاییان کشور اقدام به راه اندازی سامانه راهبر کرده است تا از این طریق روستاییان عزیز برای ثبت درخواست دریافت تسهیلات، صدور پروانه ساخت، تغییر کاربری زمین و دیگر امورات مربوط به تکمیل، نوسازی و یا بازسازی واحدهای مسکونی خود نیازی به مراجعات حضوری و رفت و آمد در جاده ها برای رسیدن به مراکز مربوطه در شهرها نداشته باشند.
به همین علت نیز سایت راهبر را “سیستم جامع مدیریت خدمات فنی و مهندسی ساخت و ساز روستایی” نامیده اند، زیرا خدمات سامانه مذکور مختص روستاییان کشور بوده و خدمات ساخت و ساز واحدهای مسکونی شهرها در این سامانه انجام پذیر نمی باشد. از جمله امکانات سامانه مذکور می توان به بررسی امورات زمین های روستایی، تغییر کاربری، صدور پروانه ساخت، دریافت تسهیلات جهت بازسازی یا ساخت واحدهای مسکونی جدید و… اشاره کرد.
برای اطلاع از امکانات سامانه ستاد ایران بر روی لینک کلیک کنید.
بنابراین روستاییانی که قصد تغییر کاربری زمین، بازسازی و یا ساخت واحد مسکونی جدید در روستای خود دارند می توانند به سایت راهبر بنیاد مسکن مراجعه کرده و درخواست خود را در زمینه مورد نظر به ثبت برسانند.
ورود به سامانه راهبر بنیاد مسکن
طی چند سال اخیر اقدامات مهمی جهت بازسازی منازل مسکونی روستایی و همچنین احداث واحدهای جدید توسط بنیاد مسکن انجام شده است. به همین منظور روستاییانی که متقاضی بازسازی و یا احداث واحدهای مسکونی جدید بودند باید به صورت حضوری به مراکز مربوطه در شهرها مراجعه و مراحل مختلفی را طی می کردند.
در این میان افراد باید مسیرهای طولانی جاده ای را برای رسیدن به مراکز مربوطه در شهرها طی می کردند، چندین روز وقت صرف کرده و هزینه های زیادی را برای رفت و آمد خرج می کردند. خوشبختانه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در راستای گسترش خدمات غیر حضوری به روستاییان عزیز در سراسر کشور سامانه ای یکپارچه و سراسری را راه اندازی کرده تا از طریق آن خدمات مربوط به ساخت و سازهای روستایی در اختیار متقاضیان قرار بگیرد.
برای اطلاع از بخش های سامانه جامع روابط کار بر روی لینک کلیک کنید.
در سامانه راهبر بنیاد مسکن خدمات متنوعی از جمله ثبت درخواست تغییر کاربری زمین، صدور مجوز ساخت، دریافت تسهیلات و… در اختیار متقاضیانی که ساکن روستا هستند قرار گرفته است. لازم به ذکر است ثبت درخواست در سایت راهبر به سه دسته کلی مغایرت و اصلاح، خدمات فنی صدور پروانه ساخت و تسهیلات تقسیم بندی می شود، بنابراین افراد متقاضی می توانند به راحتی درخواست خود را در این سامانه به ثبت برسانند.
چنانچه قصد ورود به سامانه راهبر را دارید ابتدا باید نشانی اینترنتی svs.bonyadmaskan.ir را در مرورگر درج و جستجو نمایید تا صفحه اصلی سایت برای شما نمایش داده شود، سپس مطابق با تصویر زیر بخش “سیستم خدمات فنی و مهندسی ساخت و ساز روستایی” را انتخاب کنید.
در مرحله جدید باید کد ملی خود را در قسمت مربوطه درج کرده و بر روی گزینه “ورود به سامانه” کلیک نمایید.
ثبت درخواست متقاضیان در سایت راهبر
با گسترش خدمات غیر حضوری در سراسر کشور امکانی فراهم شده تا روستاییان عزیز بتوانند در جهت بازسازی، تکمیل و یا ساخت واحد مسکونی جدید در روستای محل سکونت خود، درخواست هایی مبنی بر صدور پروانه ساخت، تغییر کاربری زمین و همچنین دریافت تسهیلات بانکی را به صورت غیر حضوری و از طریق سامانه راهبر بنیاد مسکن به ثبت برسانند.
تا قبل از راه اندازی این سامانه متقاضیان برای انجام امورات مربوط به ساخت و ساز روستایی باید به صورت حضوری به شهرها مراجعه می کردند ولی در حال حاضر امکانی فراهم شده تا تمامی مراحل ثبت و پیگیری درخواست ها به صورت غیر حضوری به انجام برسند.
برای اطلاع از نحوه ورود به سامانه سامد بر روی لینک کلیک کنید.
همانطور که گفتیم درخواست هایی که در این سامانه امکان ثبت شدن دارند به سه دسته تقسیم می شوند که در ادامه مطلب به بررسی آن ها می پردازیم. برای ورود به بخش درخواست های سایت راهبر باید از طریق نشانی اینترنتی svs.bonyadmaskan.ir وارد صفحه اصلی سایت شده و سپس مطابق با تصویر زیر بخش “ثبت درخواست متقاضیان” را انتخاب نمایید.
سپس وارد مرحله ای می شوید که باید توضیحات ارائه شده را با دقت مطالعه کرده و در نهایت عبارت “جهت شروع درخواست کلیک نمایید” را انتخاب کنید.
تسهیلات
نوع اول درخواست های این سامانه مربوط به دریافت تسهیلات می باشد که شامل درخواست تسهیلات طرح ویژه بهسازی مسکن روستایی و درخواست تسهیلات قرض الحسنه است. مطابق با تصویر زیر برای اطلاع از توضیحات و شرایط هر نوع از تسهیلات می توانید فایل مربوطه که در مقابل عنوان درخواست ها قرار گرفته است را دریافت کنید.
خدمات فنی صدور پروانه ساختمانی
نوع دوم درخواست های سایت راهبر مربوط به خدمات فنی صدور پروانه ساخت است که شامل درخواست خدمات فنی صدور پروانه، تعیین حدود وضعیت، درخواست صدور پایانکار/عدم خلافی می باشد.
مغایرت و اصلاح
نوع سوم درخواست های سامانه راهبر بنیاد مسکن مربوط به مغایرت و اصلاح است که شامل درخواست اصلاح معابر، درخواست تغییر کاربری، اصلاح ضوابط و درخواست اصلاح محدوده می باشد.
چنانچه قصد ثبت درخواست در هر یک از موارد گفته شده را دارید باید مطابق با تصویر قبلی تیک مربوط به هر درخواست را تایید کرده و بر روی گزینه “ثبت درخواست” کلیک نمایید.
سپس سامانه نوع درخواست، تاریخ و زمان ثبت آن را نمایش می دهد، در صورتی که موارد مشاهده شده مورد تایید شما می باشند باید گزینه “تایید و رفتن به مرحله بعد” را انتخاب کنید.
در مرحله جدید باید مشخصات فردی خواسته شده را در قسمت های مربوطه درج کرده و بر روی گزینه “ادامه اطلاعات” کلیک نمایید.
سپس از شما خواسته می شود اطلاعات مربوط به ملک مورد نظر و نوع مالکیت آن را تکمیل کرده و گزینه “ثبت و رفتن به مرحله بعد” را انتخاب کنید.
پیگیری درخواست در سایت راهبر
همانطور که گفتیم بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در راستای خدمت رسانی به روستاییان سراسر کشور جهت بازسازی، تکمیل و یا ساخت واحد مسکونی جدید، اقدام به راه اندازی سامانه راهبر کرده است. از طریق مراجعه به این سامانه علاوه بر ثبت درخواست های مربوط به ساخت و ساز روستایی، امکان پیگیری درخواست نیز فراهم شده است.
برای اطلاع از امکانات سامانه سیتا جهاد کشاورزی بر روی لینک کلیک کنید.
به همین منظور چنانچه قصد پیگیری درخواست خود را دارید باید از طریق نشانی svs.bonyadmaskan.ir وارد صفحه اصلی سایت شده و بخش “پیگیری درخواست متقاضیان” را انتخاب نمایید.
سپس در مرحله جدید باید کد رهگیری و کد ملی خود را در قسمت های مربوطه درج کرده و گزینه “بررسی وضعیت” را انتخاب کنید.
در صورتی که سوالی در رابطه با هریک از بخش های سامانه راهبر داشتید می توانید با کارشناسان سامانه رسمی تماس حاصل نموده یا سوالات خود را کامنت بگذارید تا در اسرع وقت کارشناسان ما به شما پاسخ دهند.
چگونه می توان به سامانه راهبر بنیاد مسکن وارد شد؟
برای ورود به سایت راهبر باید از نشانی اینترنتی svs.bonyadmaskan.ir استفاده کنید و مطابق با مراحل گفته شده در همین مقاله پیش بروید.
آیا ثبت نام جهت دریافت تسهیلات ساخت و ساز روستایی نیز در سامانه راهبر انجام می شود؟
بله، برای ثبت درخواست دریافت تسهیلات باید به بخش ثبت درخواست متقاضیان در سایت راهبر مراجعه کنید.
آیا برای بازسازی و یا تکمیل واحدهای مسکونی روستایی نیز از طریق سامانه راهبر بنیاد مسکن می توان درخواست دریافت تسهیلات را به ثبت رساند؟
بله، برای اطلاع از شرایط کامل دریافت تسهیلات ساخت و ساز روستایی به سایت راهبر و بخش ثبت درخواست مراجعه کنید.
آیا امکان ثبت درخواست تغییر کاربری زمین های روستایی نیز در سامانه راهبر بنیاد مسکن فراهم می باشد؟
بله، این بخش در سایت راهبر وجود دارد.