سامانه تصمیم طلاق zaman.behzisti.net + نحوه ثبت درخواست
طلاق هموراه یکی از موضوعات مهم است که سازمان ها و مراجع مربوطه تا حد امکان سعی در کاهش آمار طلاق دارند. به همین علت طرحی با همکاری قوه قضاییه و بهزیستی به نام طرح مداخله در کاهش طلاق شکل گرفته تا قبل از مراجعه زوجین به دادگاه های خانواده و ثبت درخواست طلاق، شرایطی برای بررسی و تا حد امکان سازش میان زوجین فراهم شود. به همین منظور سامانه تصمیم طراحی و راه اندازی شده تا از این طریق زوجین بتوانند به صورت غیر حضوری ابتدا برای مراجعه به مراکز ارزیابی اولیه نوبت دریافت کنند و سپس به صورت حضوری به مراکز مورد نظر مراجعه نمایند.
لازم به ذکر است اگر افرادی قبل از ثبت درخواست در این سامانه اقدام به ثبت درخواست در دفاتر خدمات قضایی کنند، پرونده آن ها در داداگاه های خانواده مورد بررسی قرار نگرفته و باید به سامانه نام برده مراجعه کرده و نوبت خود را دریافت کنند. به دلیل اهمیت موضوع کاهش آمار طلاق، قصد داریم در این مقاله به بررسی نحوه ورود و ثبت درخواست در سامانه تصمیم بپردازیم، پس با ما در ادامه مطلب همراه باشید.
فهرست مطالب
سامانه تصمیم چیست؟
یکی از جدیدترین طرح های برنامه ریزی شده در راستای کمک به کاهش آمار طلاق و افزایش سازش میان زوجین، طرح مداخله در کاهش طلاق می باشد که نتیجه همکاری قوه قضاییه و بهزیستی است. بر اساس این طرح، زمانی که زوج تصمیم به طلاق از هر نوعی می گیرند باید قبل از مراجعه به دفاتر خدمات قضایی و اخذ نوبت برای مراجعه به دادگاه خانواده، در سامانه ای به نام تصمیم جهت مراجعه به مراکز ارزیابی اولیه و بررسی شرایط، نوبت دریافت کنند. اگر بخواهیم به طور دقیق تر توضیح دهیم، زوجین باید قبل از مراجعه به دادگاه های خانواده مراحل زیر را طی کنند:
- از طریق مراجعه به سامانه نام برده ابتدا مشخصات خود و نوع درخواستی که دارند را به ثبت برسانند، بر اساس محل سکونت خود مرکز ارزیابی مورد نظر را انتخاب کرده و در موعد مقرری که دریافت می کنند به مرکز مورد نظر مراجعه نمایند.
- در مراکز ارزیابی اولیه شرایط زوجین و درخواستی که دارند به طور کامل بررسی خواهد شد.
- سپس مراکز ارزیابی اولیه نظر خود را اعلام کرده و نتیجه را به واحد ارجاع تحویل می دهند.
- بعد از طی کردن مراحل گفته شده، پرونده زوجین به مراکز مشاوره و مددکاری تحویل داده می شود.
- در مراکز مددکاری جلسات مشاوره ای برای زوجین جهت سازش تشکیل خواهد شد.
- اگر بعد از تشکیل جلسات مشاوره، سازش ایجاد شود پرونده بایگانی خواهد شد. در غیر این صورت پرونده زوجین به دفاتر خدمات قضایی تحویل داده شده تا درخواست طلاق به دادگاه های خانواده ارسال شود.
- در نهایت بعد از طی مراحل گفته شده زوج هایی که به سازش نمی رسند باید در زمانی که برایشان مشخص می شود در جلسه دادگاه حاضر شوند.
همانطور که گفتیم اگر زوجین قبل از مراجعه به سامانه نامبرده اقدام به ثبت درخواست طلاق در دفاتر خدمات قضایی کنند، در جلسه دادگاه به درخواست آنان رسیدگی نخواهد شد و باید به سامانه مذکور مراجعه کرده و مراحل ضروری آن را طی نمایند.
برای اطلاع از بخش های سامانه گواهی عدم سوء پیشینه بر روی لینک کلیک کنید.
راهنمای ورود به سامانه تصمیم
همانطور که گفتیم سامانه تصمیم در راستای تحقق بخشی به طرح مداخله در کاهش طلاق راه اندازی شده تا زوجین قبل از اقدام به ثبت درخواست طلاق بتوانند از جلسات مشاوره استفاده کرده و در صورت امکان با یکدیگر سازش کنند.
برای ورود به سامانه مذکور ابتدا باید نشانی اینترنتی zaman.behzisti.net را در مرورگر درج و جستجو نمایید تا صفحه اصلی سایت را مطابق با تصویر زیر مشاهده کنید. حال قسمت دریافت نوبت را انتخاب کنید.
ثبت درخواست طلاق در سامانه تصمیم
بهتر است بدانیم طرح مداخله در کاهش طلاق و راه اندازی سامانه نام برده در جهت افزایش سازش میان زوجینی که تصمیم به جدایی دارند راه اندازی شده است. قوه قضاییه و سازمان بهزیستی برای اینکه زوجین قبل از ورود به جلسات دادگاه به سازش برسند دریافت نوبت در سامانه تصمیم و طی کردن مراحل آن را اجباری کرده اند.
بنابراین اگر زوجین قبل از ثبت درخواست در این سامانه و مراجعه به مراکز ارزیابی اولیه، اقدام به ثبت درخواست در دفاتر خدمات قضایی کنند، درخواست آنان در دادگاه خانواده مورد بررسی قرار نمی گیرد. برای ثبت درخواست در این سامانه ابتدا باید نشانی اینترنتی zaman.behzisti.net را در مرورگر درج و جستجو نمایید تا صفحه اصلی سایت را مشاهده کرده و بر روی قسمت دریافت نوبت کلیک نمایید.
حال باید استان محل سکونت خود را بر روی نقشه انتخاب کنید.
در مرحله جدید باید مشخصات فرد ثبت کننده، نسبت او با زوجین و همچنین نوع درخواست به ثبت برسد.
سپس اطلاعاتی که درمورد متقاضی خواسته می شود در قسمت های مشخص شده درج گردد.
در مرحله جدید باید اطلاعات و مشخصات همسر فرد متقاضی در سامانه ثبت شود.
بعد از ثبت مشخصات زوجین و فرد ثبت کننده، سامانه صفحه ای را مطابق با تصویر زیر نمایش می دهد تا متقاضی بتواند مرکز ارزیابی اولیه و تاریخ مراجعه را انتخاب کند.
سپس سامانه پیامی را مبنی بر اینکه آیا با ثبت درخواست موافق هستید نمایش می دهد که باید آن را تایید کرده و کد پیگیری که نمایش می دهد را یادداشت کنید.
پیگیری طلاق در سامانه تصمیم
همانطور که گفتیم سامانه تصمیم در راستای تحقق طرح مداخله در کاهش طلاق راه اندازی شده تا زوجین بتوانند قبل از مراجعه به دادگاه خانواده امکان سازش و استفاده از جلسات مشاوره ای را داشته باشند. در صورتی که سازش انجام نشود پرونده زوجین جهت دریافت نوبت و ثبت درخواست به دفاتر خدمات قضایی ارجاع داده می شود، بنابراین پیگیری طلاق در این سامانه انجام نخواهد شد و چنین امکانی برای زوجین در سامانه نام برده فراهم نشده است.
برای اطلاع از نحوه ثبت درخواست در سامانه سپهر آجا بر روی لینک کیلک کنید.
چگونه می توان به سامانه تصمیم وارد شد؟
با درج و جستجو نشانی اینترنتی zaman.bezisti.net در مرورگر وارد صفحه اصلی سایت شده و برای انجام ادامه مراحل به توضیحات همین مقاله مراجعه کنید.
آیا ثبت درخواست و دریافت نوبت در سامانه تصمیم ضروری می باشد؟
بله، در صورتی که در این سامانه درخواست خود را ثبت نکنید درخواست شما در دادگاه خانواده بررسی نخواهد شد.
برای انجام چه نوع طلاقی ثبت درخواست در سامانه تصمیم ضروری است؟
برای انجام تمامی انواع طلاق طی کردن مراحل سامانه تصمیم ضروری می باشد.
آیا در میان مراحل ضروری سامانه تصمیم مراجعه به مراکز مشاوره نیز وجود دارد؟
بله، بعد از مراجعه به مراکز ارزیابی اولیه باید به مراکز مشاوره و مددکاری مراجعه کنید.